Selecteer een pagina

Strategisch Leiderschap Programma's

Strategisch managen in een turbulente wereld

Vraagstukken over het bestaansrecht en toekomstige waardecreatie staan zowel in het (semi-)publieke domein als in de private sector steeds nadrukkelijker op de agenda van de top van organisaties. Voor (aankomende) leiders wordt het dus steeds belangrijker om bij te zijn in dit vakgebied. Voor ons aanleiding om in samenwerking met kerndocenten / ervaringsdeskundigen op het gebied van strategisch management een tweetal programma’s te ontwikkelen.

Masterclass Strategisch Leiderschap

De Masterclass Strategisch Leiderschap is bedoeld voor senior adviserende en toezichthoudende professionals zoals commissarissen, toezichthouders en adviseurs. Je bent zelf niet verantwoordelijk voor het uitstippelen van een toekomstbestendige koers bij organisaties, maar wel voor het toezicht daarop of advies daarover. Inzicht in hedendaagse opvattingen over strategisch leiderschap is cruciaal om dat adequaat te kunnen doen en om leiders effectief te ondersteunen bij het maken van strategische keuzes in turbulente tijden.
Lees meer

Incompany Leergang Strategisch Leiderschap

De Incompany Leergang Strategisch Leiderschap behandelt een hedendaagse benadering voor strategisch leiderschap, waarbij deelnemers onder begeleiding van een vast team kerndocenten met elkaar op reis gaan. Strategisch leiderschap is een competentie die steeds belangrijker wordt voor leiders, vanwege de alsmaar toenemende turbulentie waar organisaties mee te maken hebben.
Lees meer

Blog Grebu

Volg de blog Grebu van Roland Bushoff en Norbert Greveling.

 

Ir. Roland Bushoff, docent Strategisch Management bij Business School Nederland

Ir. Roland Bushoff

Dr. ir. Norbert Greveling, docent Strategisch Management bij Business School Nederland

Dr. ir. Norbert Greveling

Businessmodelinnovatie of -renovatie?

Regelmatig zie ik seminars, workshops en collegereeksen voorbij komen over businessmodelinnovatie, al even een populair onderwerp onder managers en professionals. Heb je met je bedrijf of instelling nog geen disruptief businessmodel dan doe je niet meer mee, zo lijkt...

Lees meer

Wendbaar, maar ook strategisch?

Ik kom dit als een bijna universeel verlangen vaak tegen bij gevestigde organisaties. Het is zichtbaar mode in managementland, want wie wil er nu niet snel inspelen op al die hedendaagse veranderingen? De klant snel en soepel digitaal kunnen bedienen via een...

Lees meer
Share This