Tractus

Hét Alumni Netwerk van BSN

Het doel van het Alumni netwerk Tractus is Lifelong Action Learning 

Ruim 1.600 managers, professionals en directeuren in Nederland hebben bij Business School Nederland (BSN) de MBA behaald. Jaarlijks komen er in Nederland meer dan 100 nieuwe alumni bij. Deze alumni zijn werkzaam binnen verschillende branches en disciplines en daarmee een interessante bron om kennis mee te delen en tot nieuwe inzichten te komen.

Internationaal
Het Nederlandse alumninetwerk maakt onderdeel uit van ons internationale alumninetwerk met anno 2017 ruim 4000 alumni, verspreid over meer dan 65 landen.

Organisatie
BSN is haar alumniactiviteiten aan het uitbouwen. De missie van de vereniging is het faciliteren van “lifelong action learning” voor haar leden. Jaarlijks wordt een aantal evenementen georganiseerd. Naast het faciliteren van leren biedt de vereniging, aangevuld met onze Internationale alumni, een enorm wereldwijd netwerk aan.

Aanmelden als lid
Het lidmaatschap kost EUR 95,- (BTW-vrij) per jaar. Op www.tractusalumni.com kun je je aanmelden via LinkedIn, Facebook of je email adres. Na aanmelding verifieert BSN of je BSN Alumnus/Alumna bent, waarna je wordt toegelaten tot het digitale platform van Tractus en je je kunt aanmelden voor alumni events. Maak je liever alleen gebruik van het digitale platform, dan bedraagt het lidmaatschap EUR 30,- (BTW-vrij) per jaar.

Meld je nu hier aan bij het Tractus Alumni netwerk.

“Ik hoopte door de MBA ook de generatiekloof met mijn kinderen te verkleinen. Ik ben er best trots op dat dat gelukt is.” Elfi van der Valk – juist, van het Van der Valk-imperium – rondde haar Executive MBA bij Business School Nederland af met een 8,3 voor haar dissertation. Het begin van een geheel nieuw Van der Valk-concept voor Hotel Tiel, dat er volgens Elfi zonder haar MBA niet was gekomen. Bekijk het video-interview met Elfi…

Elfi van der Valk MBA

BSN Alumna Executive MBA, LinkedIn-profiel

Tractus | The Alumni Network of BSN
Share This