Alumninetwerk

Een sterk netwerk

Het doel van het BSN alumninetwerk is te faciliteren in ontmoeten, kennis delen en visieontwikkeling.

Ruim 1.600 managers, professionals en directeuren in Nederland hebben bij Business School Nederland (BSN) de MBA behaald. Jaarlijks komen er in Nederland meer dan 100 nieuwe alumni bij. Deze alumni zijn werkzaam binnen verschillende branches en disciplines en daarmee een interessante bron om kennis mee te delen en tot nieuwe inzichten te komen.

Internationaal
Het Nederlandse alumninetwerk maakt onderdeel uit van ons internationale alumninetwerk met anno 2017 ruim 4000 alumni, verspreid over meer dan 65 landen.

Organisatie
BSN is haar alumniactiviteiten aan het uitbouwen, begin 2017 wordt hiertoe een vereniging opgericht. De missie van de vereniging is het faciliteren van “lifelong action learning” voor haar leden. Jaarlijks wordt een 10-tal evenementen georganiseerd. Naast het faciliteren van leren biedt de vereniging, aangevuld met onze Internationale alumni, een enorm wereldwijd netwerk aan.

Wil jij iets voor Alumni betekenen?
MBA afgerond? Elke Alumnus/Alumna die iets voor andere alumni wil betekenen – denk bijvoorbeeld aan een event organiseren, een locatie beschikbaar stellen of het regelen van een spreker of bedrijfsbezoek – is van harte welkom met suggesties. Neem contact met Frank Campman via fcampman@bsn.eu, of bel 06-15857787.

Aanmelden als lid
Wil je in contact komen met andere BSN Alumni? Meld je nu hier aan om jouw LinkedIn profiel toe te voegen of om lid te worden.
Lukt dit niet via de smartphone, open dan de link via je PC.

“Ik hoopte door de MBA ook de generatiekloof met mijn kinderen te verkleinen. Ik ben er best trots op dat dat gelukt is.” Elfi van der Valk – juist, van het Van der Valk-imperium – rondde haar Executive MBA bij Business School Nederland af met een 8,3 voor haar dissertation. Het begin van een geheel nieuw Van der Valk-concept voor Hotel Tiel, dat er volgens Elfi zonder haar MBA niet was gekomen. Bekijk het video-interview met Elfi… Elfi van der Valk MBA

BSN Alumna Executive MBA, LinkedIn-profiel

Share This