Zoeken

Ben jij een ervaren professional die kan bijdragen aan de verdere groei van Business School Nederland? Ben je communicatief sterk en heb je een ondernemende instelling? Ben jij commercieel en in staat om snel een netwerk op te bouwen, te behouden en uit te bouwen?

Dan is dit de functie voor jou!

Over Business School Nederland

Business School Nederland (BSN) is één van de bekendste MBA-aanbieders in Nederland én de eerste die ruim 35 jaar geleden met een volledig geaccrediteerd Nederlandstalig programma uitkwam. Inmiddels is er een ruim pallet ontstaan van MBA-varianten, korte programma’s, masterclasses en Incompany programma’s. BSN heeft hiernaast een wereldwijd netwerk opgebouwd met (partner-)scholen in o.a. landen als China, Zuid-Afrika, Tsjechië, Nigeria, Ghana, Curaçao en Suriname. BSN is de pionier in het toepassen van Action Learning in opleidingen, een leermethode die ervoor zorgt dat het geleerde beklijft, omdat het direct wordt toegepast in de praktijk. Ons hoofdkantoor ligt in het centrum van het prachtig gelegen koninklijke Buren, midden in de Betuwe.

Sinds 2010 blinken wij uit in het ontwikkelen en uitvoeren van Incompany trajecten, waaronder management development projecten, leiderschapsontwikkelingsprogramma’s, bedrijfskundige opleidingen en verandertrajecten. Onze aanpak is maatwerk. We zijn resultaat- en oplossingsgericht met een focus op de praktijk. Wij gebruiken innovatieve leermethodieken wat ons de ideale partner maakt voor uitdagingen op het gebied van mens en organisatie.

Wat ga je doen?

Als Accountmanager Incompany ben je verantwoordelijk voor het creëren van nieuwe zakelijke kansen bij bestaande en potentiële klanten. Je werkt nauw samen met het BSN Team om sterke relaties met klanten op te bouwen, contact te leggen met leiders binnen organisaties en passende en creatieve oplossingen te bedenken. Je krijgt energie van het creëren van nieuwe kansen en weet deze kansen om te zetten naar opdrachten. In deze rol heb je op dagelijkse basis contact met leveranciers, klanten en overige stakeholders en werk je nauw samen met je collega’s van de afdeling Sales, Marketing en Operations.

Wie zoeken we?

Het zou goed zijn als je commerciële ervaring hebt binnen het Hoger Onderwijs, met Learning & Development en/of in de Consultancy. Je vindt het leuk om nieuwe contacten te leggen en voortdurend te bouwen aan je netwerk. Je neemt zelf initiatief, signaleert kansen en je geeft niet op tot deze zijn verzilverd. Integraal denken en samenwerken staan bij BSN centraal en vooral in deze rol wordt van je verwacht dat je jezelf continu ontwikkelt op het gebied van markt- en productkennis en dit inzet om tot betere resultaten te komen. Een succesvolle Accountmanager moet samenwerken met het gehele team om quota te behalen en tegelijkertijd onze klanten tevreden en betrokken houden bij onze producten en diensten op de lange termijn.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een HBO+ niveau en minimaal 5 jaar (commerciële) werkervaring.
 • Kennis van en ervaring in het Commerciële Hoger Onderwijs, de Consultancy en/of een Learning & Development omgeving is een pluspunt.
 • Je bent een gelijkwaardig gesprekspartner op directieniveau.
 • Je bent sterk in het genereren van new business.
 • Je beschikt over uitstekende netwerkvaardigheden en een proactieve houding.
 • Je bent initiatiefrijk, herkent en benut kansen.
 • Je bent een teamspeler die gericht is op continue persoonlijke en professionele groei.
 • Je hebt een ondernemende houding.
 • Je communiceert en rapporteert helder, zowel intern als extern op alle niveaus.
 • Je bent resultaatgericht en gebrand om de deal tot een goed einde te brengen.
 • Je schrijft en spreekt vloeiend Nederlands en Engels (een aanvullende taal is een pluspunt).

Vanuit BSN bieden we jou

 • Een fijne inspirerende werkomgeving bij een onderneming met een uniek concept.
 • Een enthousiast team en een informele cultuur.
 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid waarin je wordt gestimuleerd in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket passend bij de functie en je ervaring en een bonusregeling.

Interesse? Solliciteer dan snel!

Pas jij op bovenstaande profiel en heb je interesse in deze functie, dan ontvangen wij graag zo snel mogelijk jouw sollicitatiebrief en CV via Inez Koopmans (P&O) ikoopmans@bsn.eu. Voor eventuele vragen kun je contact met haar opnemen via dit e-mailadres.

Voor dit moment maken wij geen gebruik van W&S bureaus en stellen we acquisitie op basis van deze vacature niet op prijs.

Terug naar boven