Zoeken
Direct rendement
Blijvende impact
Innovatief en actueel
Persoonlijk
Erkende kwaliteit
Ethisch en verantwoord
Wereldwijd netwerk
Terug naar onze mensen

Over BSN

Onze Alumni

Ontdek ons wereldwijde alumninetwerk dat impact maakt. Van zelfreflectie tot praktische vaardigheden, we tackelen mondiale uitdagingen in gezondheidszorg, bedrijfsleven, duurzaamheid en innovatie. Gedreven door diversiteit streven we naar verandering. Sluit je aan bij duizenden succesvolle professionals in 60+ landen.

Wereldwijd actief

BSN Global Alumni Community

Gepassioneerde Action Learning practitioners

Als je bij BSN een opleidingstraject volgt of hebt afgerond ben je onderdeel van een betrokken community van lifelong learners over de hele wereld, Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Het biedt je de mogelijkheid te netwerken voor kennis, innovatie, inspiratie, zodat je continu blijft groeien.
Zo’n 10.000 professionals activeren elkaar nationaal en internationaal, verspreid over meer dan 60 landen. Samen grijpen zij uitdagingen aan o.a. op het gebied van duurzaamheid, energietransitie, digitale transitie, co-creëren van ecosystemen en meer. Het levert niet alleen nieuwe inzichten op, maar ook prachtige samenwerkingen over de grenzen heen. Een wereldwijd netwerk van gepassioneerde Action Learning practitioners waar je bij wilt horen!

Bron van kennisdeling

Wereldwijd hebben vele managers, professionals en directeuren bij Business School Nederland (BSN) hun MBA of DBA behaald. Jaarlijks komen hier zo’n 450 alumni bij. Deze alumni zijn werkzaam in verschillende branches en disciplines, en daarmee een interessante bron om kennis mee te delen en tot nieuwe inzichten te komen.

Internationaal alumninetwerk

BSN’s Global Alumninetwerk telt wereldwijd meer dan 10.000 alumni verspreid over meer dan 65 landen.

10000
Alumni
75
Landen
48
Talen
4
Nationaliteiten

De Executive Action Learning MBA-opleiding van BSN bleek vooral een enorme verrijking voor mijn persoonlijke ontwikkeling

Roos Herman

Roos Herman

Directeur bij Bibliotheek West-Brabant

Het belangrijkste pluspunt was het feit dat ik de kans kreeg om met echte vraagstukken van mijn werkgever aan de slag te gaan.

Robert Koolen

Robert Koolen

Directeur Duurzame Ontwikkeling bij Heijmans

Ik was vroeger te veel met mezelf bezig en had te weinig aandacht voor de ander. Door Action Learning weet ik nu hoe inefficiënt dit is.

Wilbert Moorman

Wilbert Moorman

Action Learning coach bij BSN

Ik geef wetenschappelijke inzichten over het machtsspel, laat zien hoe je belangen- en krachtenanalyses maakt en hoe coalitiespel werkt

Math de Vaan

Math de Vaan

Geassocieerd Partner bij Van de Bunt Adviseurs

Ik koos voor BSN's MBA, omdat deze niet alleen theoretisch is, maar ook direct toepasbaar op de projecten die je in je eigen organisatie uitvoert.

Marlou Mulders

Marlou Mulders

Commercial Director bij Prins Petfoods

I learn so that I can develop my knowledge and skills, my mental and intellectual capability, and to connect with others.

Victor Birikorang Danquah
Management and Renewable Energy Consultant
Terug naar boven