Zoeken
Terug naar onze alumni

Ontdek meer over de voorhoede van de MedTech, PharmaTech, en BioTech industrieën én krijg praktische inzichten in het ontwikkelen van high performing teams in een steeds veranderende wereld tijdens een inspirerende masterclass ‘High Performing Teams in a VUCA world’.

Praktische informatie

WANNEER

Dinsdag 28 mei 2024
13.30 – 18.00 uur

WAAR

Pyrietstraat 2, 1812 SC ALKMAAR

VOOR WIE

Studenten en Alumni (max 25 deelnemers)

KOSTEN

Deelname aan dit event is gratis. Alleen voor het diner vragen wij een bijdrage van € 50,- p.p.

01
Beschrijving

In samenwerking met Technobis nodigen we BSN Alumni en studenten van harte uit voor een unieke kans om achter de schermen te kijken bij Technobis en deel te nemen aan een exclusieve masterclass.

We starten de middag met een rondleiding bij Technobis. Je krijgt een introductie van de drie vooraanstaande bedrijven binnen Technobis: High Tech Solutions, Crystallization Systems, en PhotonFirst.

Dit evenement biedt niet alleen een diepgaande blik op de voorhoede van de MedTech, PharmaTech, en BioTech industrieën, maar ook praktische inzichten in het ontwikkelen van high performing teams in een steeds veranderende wereld.

Voor wie?

Hoewel dit evenement deel uitmaakt van BSN’s Global Alumni Community en bedoeld is voor onze alumni, stellen wij ook een aantal plaatsen voor belangstellende studenten beschikbaar. Hiermee bieden we studenten de gelegenheid om in contact te komen met alumni en zo kennis en ervaringen uit te wisselen.

02
Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

13.30 uur: Ontvangst
14.00 uur: Rondleiding met korte intro’s van de 3 bedrijven
14.45 uur: Pauze
15.00 uur: Masterclass High Performing Teams (HPT) in a VUCA world
17.30 uur: Wrap-up en vertrek diner
18.00 uur: Diner in Alkmaar

03
Masterclass HPT's in a VUCA World

De Masterclass “High Performing Teams in a VUCA World” wordt gegeven door niemand minder dan BSN Alumnus en Technobis CEO John de Kok MBA. Het is gebaseerd op neurowetenschappelijk onderzoek, met als doel de deelnemers diepgaand inzicht te bieden in hoe de werking van ons brein onze dagelijkse interacties en besluitvorming beïnvloedt. Deze sessie is specifiek ontworpen om organisatieontwikkeling en transformatie te stimuleren. Hoe? Door het toepassen van de ‘brain-based’ methode.

Je leert hoe je strategische beslissingen kunt optimaliseren, de teamdynamiek kunnen versterken, en tegelijkertijd het welzijn en leiderschap binnen jouw organisatie kunt verbeteren. Na afloop krijg je handvatten om met jouw eigen team aan de slag te gaan.

04
Aanmelden

Heb jij altijd al een exclusief kijkje willen nemen achter de schermen van Technobis? En ben je gefascineerd door het concept van High Performance Teams in onze dynamische wereld? Grijp dan nu je kans en meld je aan.

Na het evenement bieden we de mogelijkheid om samen te dineren. Laat bij je aanmelding duidelijk weten of je aan het diner wilt deelnemen.

 

Technobis in beeld

'Tech in mind, human at heart'

Technobis begon meer dan 25 jaar geleden als ontwikkelaar van precisie-instrumenten in een caravanstalling in Heemskerk. Sinds zij in 2015 hun ISO13485 certificering ontvingen, ligt hun focus op het creëren van een betere wereld van gezondheidszorg, door het verbeteren en produceren van medische apparatuur.

Het is mijn missie om bedrijfskunde, neurowetenschappen en organisatiepsychologie te integreren, om werknemerspotentieel optimaal te benutten en de strategie te overtreffen. Door te begrijpen hoe het brein en menselijk gedrag werken, bevorderen we teamwork, welzijn en leiderschap, waardoor organisaties een productief, gezond personeelsbestand opbouwen voor duurzame resultaten.

John de Kok MBA
Chief Executive Officer, Technobis Group
Terug naar boven