Zoeken
Terug naar over ons

Over BSN

Over de grenzen

Bij Business School Nederland (BSN) hebben we een passie voor Verantwoordelijke Leiders. Leiders die een positieve impact op de samenleving kunnen creëren. Leiders die ervoor zorgen dat hun eigen organisatie floreert en tegelijkertijd helpen de uitdagingen van de wereld van vandaag op te lossen.

BSN over ons | Over de grenzen

We hebben er bewust voor gekozen om onze activiteiten te richten op duurzaam leiderschap, het bouwen van een wereldwijde BSN-gemeenschap voor innovatie en ondernemerschap en 4 prioritaire sectoren.

Deze zijn allemaal in staat om de industrie en de samenleving te transformeren: agrifood, tuinbouw en water; life sciences & healthcare, nieuwe energie en verantwoorde financiële dienstverlening.

Vanuit onze onderwijslocaties in Europa, Afrika en China zien we de wereld als een plek met veel ruimte voor verschillende ideologieën en culturen. We leveren graag onze bijdrage aan een verbonden wereld, zoals technologie dat doet, die iedereen overal met alles verbindt.

En dat is waar jij binnenkomt. We nodigen je graag uit om met ons mee te gaan op onze reis ‘Beyond Borders’. Wij hebben jou – alumni, studenten, relaties en andere partnerorganisaties – nodig om echte zakelijke bruggen te bouwen in eigen land of over de landsgrenzen.

We hadden een druk jaar

Je kunt je nu aanmelden voor onze nieuwe internationale ‘DBA in Leadership and Business Management Challenges’, een samenwerking met de gerenommeerde Global Humanistic Univerisity uit Curaçao.

Voor degenen in Afrika kunnen jij of jouw personeel zich aanmelden voor onze nieuwe Engelstalige online ‘Master in Finance’, co-branded met onze nieuwe Amerikaanse partner Cambridge College, Boston, Massachusetts. Of als je in Kenia woont en/of werkt, waarom ga je dan niet naar de Riara University School of Business, die begin volgend jaar begint met onze International Action Learning MBA.

We willen bestuursleden, leiders op C-suite-niveau en succesvolle eigenaren en ondernemers uit Latijns-Amerika, Afrika, Europa en China uitnodigen om deel te nemen aan ons volledig nieuwe ‘Global Leadership Program 2021-2022: Better People, Better Organisations, Better Society’. Het programma, met modules in Montreux, Sevilla en Amsterdam wordt samen met de Spaanse SanTelmo Business School georganiseerd.

Na de zomervakantie gaat onze nieuwe serie ‘Europe – China Connecting Conversations’ van start. Hiermee kun je inzoomen op de relaties tussen Europa en China die relevant zijn voor het bedrijfsleven en krijg je de kans om in contact te komen met gelijkgestemde mensen. De gesprekken zijn online. Met een minimale tijdsbesteding maximaliseer je jouw begrip van onze complexe wereld, maak je contact met onze invloedrijke internationale sprekers en hoor je uit de eerste hand hun unieke verhalen en lessen.

Onze BSN-studenten hebben duizenden Action Learning Projecten uitgevoerd, die een directe positieve impact hebben op hun organisaties. We zijn er trots op dat we Action Learning gebruiken in onze MBA-opleidingen. We verbeteren de Action Learning vaardigheden van al onze docenten en breiden de toepassing van Action Learning uit naar al onze programma’s, ook onze korte cursussen en Incompany Programma’s. Je kun zelf profiteren van Action Learning door deel te nemen aan een van onze ‘Action Learning Fundamentals’ trainingen, ons ‘Action Learning Coaching’ programma of ons uit te nodigen voor je organisatie met ons nieuwe ‘Incompany Action Learning’ programma.

Genoeg goede redenen om met ons in zee te gaan,

Ik kijk ernaar uit je persoonlijk te begroeten,

Annette Nijs
President en voorzitter Global Executive Board Business School Nederland
anijs@bsn.eu

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.

Terug naar boven