Stem op je favoriete foto! (Sluitingsdatum: 22 september 2018)

Blow me up and make a picture

De sluitingsdatum voor deze wedstrijd is 22 september 2018. Stemmen die na deze datum worden ontvangen, worden niet meegeteld. Op 1 oktober maken wij de winnaar bekend.

Onder het mom van ‘plant hier je vlag’, heeft BSN in verband met haar 30-jarig jubileum de ballonnenactie ‘plant hier je ballon’ in het leven geroepen. Het idee is om onze jubileumballon de hele wereld over te laten gaan, of de ballon op de meest unieke plaatsen van Nederland te laten verschijnen. ‘Blow me up and make a picture’! 

Natuurlijk kunnen we dit niet alleen, daarom roepen we iedereen op om ons te helpen. De ingezonden foto’s worden gedeeld op onze social media en gepubliceerd op onze site. Hier kan vervolgens worden gestemd op de foto. Degene met de meeste stemmen wint een gepersonaliseerde iPad. Degene met de tweede beste foto wint één van de 5 managementboeken naar keuze. Stemmen doe je door op de ster te klikken. Je kunt maximaal 5 keer stemmen op 5 verschillende afbeeldingen. Stem dus op de beste inzending(en)!

Het is geen must om op locatie te fotograferen of om zelf op de foto te staan. Een abstracte (creatieve) foto is ook meer dan welkom. Laat vooral je creativiteit de vrije loop!Share This