TRACTUS kick-off event: 30 januari 2018

Hét Alumni Netwerk van BSN

Word nú Tractus lid en kom naar het kick-off event op 30 januari met René ten Bos.

Wat we gaan doen?
Denker des Vaderlands René ten Bos (voormalig docent BSN) gaat ons uitdagen met zijn stellingen ten aanzien van een actueel werelds onderwerp. Onder leiding van dagvoorzitter Peter van der Geer wordt de dialoog gevoerd. Action learning komt echt aan de orde met de werkvorm World Café, waarin de deelnemers uiteindelijk gezamenlijk een MBA toekomstvisie ontwikkelen.

Programma
15.00 uur | Inloop gasten
16.00 uur | Opening door dagvoorzitter Peter van der Geer
16.05 uur | Denker des Vaderlands René ten Bos
17.00 uur | World Café
18.30 uur | Samenvatting en formulering Tractus visie
19.00 uur | Netwerkborrel met hapjes en drankjes
22.00 uur | Einde

Locatie
Van der Valk Hotel Tiel – in de Skybar SIXX

Meer weten?
Heb je vragen? Mail dan naar tractusalumni@bsn.eu

 

 

Biografie Peter en René

Peter van der GeerDagvoorzitter: mr. drs. Peter van der Geer
Door de wol geverfde gespreksleider. Zoekt voor u zowel het debat als de dialoog. Thuis in finance, food, energie en het snijvlak van maatschappij en overheid. Leidt geregeld internationale conferenties. Auteur van ‘Prachtige bijeenkomsten’, ‘De gespreksleider’ en ‘Hoe vang ik een rat?’.
Voor meer informatie: https://debat.nl/gespreksleiders/peter-van-der-geer/

 

René ten Bos, Denker des VaderlandsSpreker: prof. dr. René ten Bos
René ten Bos is filosoof en hoogleraar aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Hij is ook vader van twee kinderen, echtgenoot van een lieve dame, voetbal- en schaakliefhebber, columnist voor Het Financiële Dagblad, poëzieminnaar, schrijver van veel te veel boeken en stamcaféganger. Al die zaken kent hij minstens zoveel gewicht toe als de filosofie en het hoogleraarschap.
Voor meer informatie: https://renetenbos.nl/

 

Over Tractus

Het doel van het Alumni netwerk Tractus is Lifelong Action Learning
Tractus Alumni is het alumni netwerk van BSN. De vereniging bindt BSN afgestudeerden met de MBA of DBA titel en stelt BSN studenten in de dissertation fase in staat om als aspirant lid (bijvoorbeeld tijdens het veldonderzoek) op zoek te gaan naar een mentor of gesprekspartner.

Tractus is onze ontmoetingsplaats en kenniscentrum; zowel fysiek met alumni events als digitaal met een eigen digitaal platform. In een groot en relevant BSN netwerk van hoogopgeleide mensen met een praktische inborst leidt een cultuur van verbinden, kennis en ervaring delen ook na de studie tot mooie nieuwe inzichten en kansen.

Tractus is een voortzetting. Tractus is Lifelong Action Learning en staat derhalve voor eindeloze continuïteit. Een figuur dat dit perfect uitbeeldt is de endless knot. Deze komt in ons logo terug.

De evenementen van Tractus
Op basis van de pijlers inhoud, energie en interactie worden de bijeenkomsten georganiseerd om Lifelong Action Learning te realiseren.
Naast het verbinden van de leden, wil Tractus boeien en inspireren met sterke inhoudelijke sessies, in een positieve en energieke sfeer.
Het streven is zes keer per jaar een evenement te organiseren. Deze evenementen staan beschreven in het digitale Tractus platform. Hier kun je jezelf aanmelden en ook zien wie zich al heeft aangemeld.

Digitale platform
Binnen het digitale platform heb je toegang tot bijvoorbeeld het grote BSN Alumni netwerk, kun je eenvoudig selecteren op relevante gesprekspartners en kun je zien of iemand openstaat voor een contact.
Tractus leden hebben hier ook gratis toegang tot verschillende databases als die van Ebsco. Andere voorbeelden die je in het digitale platform aantreft zijn management vacatures (kan elk lid zelf plaatsen), overzicht van social media berichten, foto’s van de events en gaan we diverse thema groepen inrichten om bij te blijven en andere alumni te treffen en de dialoog aan te gaan; dit is halen en brengen van specifieke kennis en ervaring.

Investering
Deze evenementen en het digitale platform worden betaald vanuit het Tractuslidmaatschapsgeld (EUR 299,- per lid, BTW-vrij).
De evenementen zijn daarom gratis toegankelijk voor Tractus leden. Wil je echter alleen van het digitale platform gebruik maken, dan kan dat ook. Het lidmaatschap bedraagt in dat geval EUR 99,- per jaar (BTW-vrij).

Voor wie?
Het digitale Tractus platform en alle fysieke Tractus evenementen zijn exclusief voor Tractus leden (tenzij anders vermeld).
Aspirant leden (BSN studenten in de dissertation fase) krijgen toegang tot het digitale platform.

Nog geen Tractus lid?

Meld je hier aan

 

 

 

Aanmelden

Leuk dat ook jij wilt deelnemen aan het Tractus event. Klik hier om je aan te melden en te zien wie er nog meer komt. Ook kun je hier andere alumni eenvoudig een uitnodiging sturen om deel te nemen.

Wij zien met plezier uit naar jouw komst.

Nog geen Tractus lid?
En wil je weten wat Tractus voor jou kan betekenen? Lees dan eerst de informatie ‘Over Tractus’.
Of meld je hier direct aan om Tractus lid te worden

Share This