Terug naar actueel
Artikelen

Mijlpaal: BSN behaalt wederom de Global Tier One status in het jaarlijkse CEO Magazine!

In artikelen door Business School Nederland

Geweldig, we hebben een mooie ranking mijlpaal bereikt! Business School Netherlands verdient wederom een plek in de CEO Magazine Global MBA Rankings met onze onderscheidende MBA-programma’s.

Prestaties van specifieke programma’s

Ook dit jaar staat onze Online MBA op de 8e plaats van de 92 wereldwijde business schools en universiteiten die zijn beoordeeld. En onze Executive MBA staat op de 16e plaats van de 69 business schools en universiteiten die internationaal zijn getoetst.

Omvang en criteria beoordeling

Het CEO Magazine rangschikte 139 businessscholen in 24 landen o.a. in Noord-Amerika, Canada, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en de BRICS. Bij elkaar bieden de scholen 284 verschillende programma’s aan. Hiervan zijn 92 online, 69 Executive MBA’s en 123 voltijdse en deeltijdse MBA-programma’s.

Voor het beoordelen gebruikt het CEO Magazine een op feiten gebaseerd rankingsysteem, met als doel om potentiële studenten een betrouwbare vergelijking van scholen te bieden. De ranglijst bestaat uit een breed scala aan beoordelingscriteria, zoals de kwaliteit van de faculteit en het personeel, accreditatie, internationale diversiteit en bekendheid, methoden, netwerkmogelijkheden, werkervaring, professionele ontwikkeling en carrière vooruitgang.

De impact van de BSN programma’s

Onze toewijding aan academische excellentie, praktische toepassing en persoonlijke ontwikkeling heeft onze Action Learning MBA, Executive MBA en Online MBA in de elite TIER ONE categorie geplaatst. Deze erkenning getuigt van onze innovatieve aanpak, wereldwijde perspectief, en de impactvolle leerervaringen die we bieden.

“Deze erkenning getuigt van onze innovatieve aanpak, wereldwijde perspectieven en de impactvolle leerervaringen die wij bieden. Vier deze prestatie met ons mee en ontdek hoe onze MBA-programma’s je professionele reis naar een hoger niveau tilt!”

De volledige CEO Magazine 2024 Global MBA Rankings zijn te bekijken in de laatste editie van CEO Magazine en op de website van het tijdschrift.

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

10 − 4 =