Zoeken
Direct rendement
Blijvende impact
Innovatief en actueel
Persoonlijk
Erkende kwaliteit
Ethisch en verantwoord
Wereldwijd netwerk

Waarom BSN

De Action Learning Formule

Bij Business School Nederland werken we met Action Learning. Dit is een proces waarbij je in een kleine groep leert en werkt aan échte urgente en complexe problemen in je eigen organisatie. Je ontwikkelt jouw leiderschap op basis van onze 4 pijlers waarmee je moeiteloos zakelijk succes met maatschappelijke verantwoordelijkheid combineert.

Wij hebben een passie voor leiderschap dat zakelijk succes combineert met maatschappelijke verantwoordelijkheid

BSN Team | Annette Nijs
Annette Nijs
BSN President

BSN ontwikkelt leiderschap omdat jij:

Verantwoordelijk bent

Jij toont verantwoordelijk leiderschap, dat is vooruit kijken en een bijdrage leveren aan de oplossingen voor de uitdagingen van vandaag de dag.

Aanzet tot verandering

Jij zet aan tot verandering in de organisatie, dat is vertrouwen opbouwen bij alle betrokkenen, samenwerking en verschillende inzichten aanmoedigen en zorgen voor gestructureerd teamwork.

Weloverwogen beslissingen neemt

Jij begrijpt de organisatie, begrijpt de urgentie van de verandering en weet hoe je waarde creëert, zodat er verbeteringen worden aangedragen die realistisch zijn.

Resultaat gedreven bent

Jij gaat voor het echte resultaat met focus op impact, dit betekent werken aan duidelijke doelstellingen voor de toekomst en zorgen dat deze daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Testimonials

Wat anderen over BSN zeggen

Ik geef wetenschappelijke inzichten over het machtsspel, laat zien hoe je belangen- en krachtenanalyses maakt en hoe coalitiespel werkt

Math de Vaan

Math de Vaan

Geassocieerd Partner bij Van de Bunt Adviseurs

De Leergang Management en Leiderschap geeft mij inzicht in mijn persoonlijke eigenschappen en die van anderen.

Annemieke Krikke

Annemieke Krikke

Clustermanager bij Amerpoort

BSN's MBA-proefles Action Learning gaf mij de doorslag om te kiezen voor de business school. Hier komen theorie en praktijk echt samen!

Jeannette Vermeer

Jeannette Vermeer

Manager Huisvesting & Facilitair bij Philadephia Zorg

Ik koos voor BSN's MBA, omdat deze niet alleen theoretisch is, maar ook direct toepasbaar op de projecten die je in je eigen organisatie uitvoert.

Marlou Mulders

Marlou Mulders

Commercial Director bij Prins Petfoods

De Executive Action Learning MBA-opleiding van BSN bleek vooral een enorme verrijking voor mijn persoonlijke ontwikkeling

Roos Herman

Roos Herman

Directeur bij Bibliotheek West-Brabant

Een Action Learning sessie is voor mij geslaagd wanneer studenten zelf interventies plegen en ik als coach eigenlijk overbodig ben geworden.

Willem Looije

Willem Looije

Action Learning coach bij BSN

Action Learning

De basis voor alle opleidingen

Wat is Action Learning?

Action Learning vormt de basis voor alle opleidingen van Business School Nederland (BSN). Denk hierbij aan workshops, masterclasses, themabijeenkomsten, MBA-opleidingen en doctorate programma’s.

Met deze aanpak staan wij garant voor een hoge mate van praktische toepasbaarheid van de aangeboden theorie en het leren vanuit praktijkvraagstukken; je werkt aan echte projecten binnen jouw eigen organisatie.

Terug naar boven