Zoeken
Terug naar erkende kwaliteit

Erkende kwaliteit

Accreditaties en rankings

Business School Nederland levert kwalitatief hoogwaardige Action Learning MBA’s en managementopleidingen. Ken je een business school die iets anders over zichzelf zegt? Wij ook niet! Daarom laten we vooral anderen hierover aan het woord.

BSN erkende kwaliteit | Cedeo erkenning

Accrediaties Accreditaties zijn onafhankelijke keurmerken voor instituten en bachelor-/masteropleidingen.

Business School Nederland opereert ook ver over de Nederlandse grenzen, daarom zijn er diverse nationale en internationale accreditaties en certificeringen aangevraagd en verkregen. BSN is nu geaccrediteerd/erkend door de volgende organisaties:

  • Accreditation Council for Business Schools and Programs (ACBSP, Amerika) accreditatie voor alle MBA-opleidingen.
  • EduQua (Zwitserland), instituutscertificering.
  • NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie), voor de Executive MBA en de Distance Learning MBA.
  • ATHEA (Association for Transnational Higher Education Accreditation), Europees geaccrediteerd als business school.
  • FIBAA nationale en internationale accreditatie voor alle MBA-opleidingen.
  • NRTO, instituutserkenning.
  • CEDEO, erkenning op basis van bewezen klanttevredenheid.
  • Schoolleidersregister Primair Onderwijs (PO), erkenning MBA en Action Learning opleidingen.

 

NVAO | Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie

De NVAO accrediteert opleidingen in Nederland en Vlaanderen. De Executive MBA en de Distance Learning MBA, met de uitstroomvarianten Action Learning MBA en International Action Learning MBA van Business School Nederland, zijn door de NVAO geaccrediteerd.

Meer informatie over NVAO

ACBSP | Accreditation Council for Business Schools and Programs

ACBSP is een wereldwijd toonaangevend gespecialiseerd accreditatie-instituut dat uitstekend business onderwijs ondersteunt en waardeert. BSN is sinds 2014 trotse bezitter van deze internationaal accreditatie.

Meer informatie over ACBSP

eduQua

eduQua is een accreditatie-instituut dat erkend en ondersteund wordt door de Zwitserse federale overheid. Het is het eerste instituut dat publieke en private onderwijsinstituten in Zwitserland en de naburige landen op kwaliteit toetst en accrediteert.

Meer informatie over eduQua

ATHEA | Association for Transnational Higher Education Accreditation

Business School Nederland is geaccrediteerd en als organisatie lid van de Association for Transnational Higher Education Accreditation (ATHEA). Het is de eerste Europese accreditatie-organisatie die over landsgrenzen heen kijkt en instituten en universiteiten uit Europa en daarbuiten – volgens Europese maatstaven – accrediteert. BSN bevestigt met deze accreditatie haar commitment met het streven naar uitmuntend onderwijs.

Meer informatie over ATHEA

FIBAA

De MBA-opleidingen van Business School Nederland zijn vanaf 30 november 2022 geaccrediteerd door FIBAA. Dit is een nationaal en internationaal ervaren bureau voor kwaliteitsborging. Zij accrediteert volgens de normen van de Duitse Raad voor Accreditatie. FIBAA kent haar Quality Seal toe aan instellingen en programma’s voor hoger onderwijs die van hoge kwaliteit zijn, over de hele wereld.

Meer informatie over FIBAA

CEDEO

CEDEO is een instantie die HR-organisaties, waaronder opleidingsinstituten, beoordeelt op klantgerichtheid. Business School Nederland is in 2016 voor de tiende keer CEDEO-erkend.

Meer informatie over Cedeo

NRTO | Nederlandse Raad voor Training en Opleiding

NRTO (voorheen Paepon) is het Platform van Aangewezen/Erkende Particuliere Onderwijsinstellingen in Nederland. Eén van haar doelstellingen is het handhaven en verhogen van de kwaliteit van particulier onderwijs. Sinds 2016 voert men een onafhankelijk keurmerk dat Business School Nederland ook direct heeft gekregen.

Meer informatie over NRTO

Schoolleidersregister Primair Onderwijs (PO)

Schoolleidersregister Primair Onderwijs (PO) versterkt, faciliteert en professionaliseert schoolleiders in het primair onderwijs. Schoolleiders in het PO kunnen zich in het beroepsregister van de stichting laten registreren, wanneer zij aan de basiskwalificaties van vakbekwaamheid voldoen. De MBA-opleidingen en de leergang Action Learning van Business School Nederland zijn erkend door het Schoolleidersregister PO.

Meer informatie over Schoolleidersregister PO

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.

Terug naar boven