Zoeken
Terug naar over ons

Over BSN

Missie en visie

Business School Nederland (BSN) opereert als Internationale business school sinds 1988 en zet haar uitbreiding van het aanbod van Action Learning programma’s in een groeiend aantal landen voort, om zo een wereldwijde Action Learning community van leidinggevenden, ondernemers en managers te creëren.

BSN over ons | Missie en visie

Onze Missie

Als Business School/ University of Applied Sciences
Het is onze ambitie een belangrijke rol te spelen in de ontwikkeling en het succes van managers en organisaties, met behulp van unieke Action Learning-opleidingen. Opleidingen die antwoorden geven op de huidige en toekomstige managementvraagstukken.

Onze Visie

Als Business School / University of applied Sciences
Het is onze visie om tot de beste business schools in de wereld te behoren, en daarmee onze studenten uit te dagen om de beste leiders en managers te worden. Daardoor dragen we bij aan hun persoonlijke ontwikkeling, de ontwikkeling van hun loopbaan en hun organisatie (die op haar beurt echt vertrouwen heeft in de capaciteit van de leider/manager)

Onze Missie

Met onze MBA-opleidingen
Onze missie is het aanbieden van post-Master en post-HBO master/degree opleidingen voor trainees en ervaren managers met als doel hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Daardoor zullen ze nu of in de nabije toekomst werkzaam zijn als verantwoordelijke en bekwame managers, directeuren of consultants op strategische positie in profit en non-profit organisaties.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.

Terug naar boven