Masterclasses

De masterclasses van Business School Nederland zijn gericht op managers die hun competenties willen aanscherpen. Stuk voor stuk korte cursussen die ingaan op zeer actuele thema’s. Gespecialiseerde sprekers delen hun visie op hedendaagse en toekomstige ontwikkelingen en nodigen uit om actief mee te denken en te doen.

Masterclass Veranderkunde
Deze masterclass gaat in op wat een verwaarloosde organisatie is, hoe deze ontstaat, wat de gevolgen zijn en hoe je zo’n organisatie weer actief, meedenkend en succesvol kunt maken.

Masterclass Neuro Leadership
De Masterclass Neuro Leadership combineert de laatste kennis en inzichten vanuit de neurowetenschap met de meest actuele concepten binnen het leiderschapsdomein.

The NetworKing Academy 2017 | Masterclass art, skills and benefits of NetworKing
Je netwerk is de méést belangrijke bron van mogelijkheden om iets te bereiken in het leven. Zeker in de huidige tijd. Aan de ene kant zijn targets steeds hoger en is er steeds minder tijd beschikbaar om deze te halen. Aan de andere kant zijn grenzen steeds vager en lijkt elke droom bereikbaar.

Masterclass Managing Online Marketing
Je hebt er belang bij dat jouw organisatie de mogelijkheden goed benut maar het is soms lastig om te beoordelen of de goede dingen worden gedaan en of deze goed worden gedaan. Met de Masterclass Managing Online Marketing verkrijg je het inzicht en de kennis die je nodig hebt om de juiste vragen te stellen, rapportages te begrijpen en effectief sturing te kunnen geven.

Masterclass in Project Management and Control
In this programme you will learn the key concepts in setting up an effective Project Management and Control environment. Planning, control and risk management are the main issues.

Masterclass Onderwijsvernieuwing en -management
Deze masterclass behandelt de relatie tussen de onderwijs manager en de kwaliteit van het onderwijs. Dat die relatie heel hecht is weten we. Dat die relatie fors verandert, ervaren nu al velen. Hoe daarin goed te acteren staat centraal in het programma.

Masterclass in Water Management
This programme focuses in-depth on the provision and management of portable drinking water, and water management in order to supply and sustain food crops.

Masterclass in Food Security
This Masterclass investigates the current food ecosystem and the challenges it’s facing due to the changing supply and demand dynamics.

Masterclass Zorg
Deze masterclass is bestemd voor zorg managers die passende antwoorden willen ontwikkelen om samen met enthousiaste zorgprofessionals daadwerkelijk betere zorg te realiseren.

De voor mij belangrijkste toegevoegde waarde van de MBA zijn de gesprekken die ik met subsetleden voerde; vanuit verschillende invalshoeken en verschillende bedrijfstakken. Maud Berendsen MBA

BSN Alumna Fast Track MBA, LinkedIn-profiel

Share This