Zoeken
Direct rendement
Blijvende impact
Innovatief en actueel
Persoonlijk
Erkende kwaliteit
Ethisch en verantwoord
Wereldwijd netwerk
Terug naar opleidingen

Opleiding

Fast Track to Action Learning MBA's

Unieke kans! Mogelijk versneld je MBA-titel behalen en je carrière versnellen met één van onze Fast Track to Action Learning MBA’s.

Fast Track MBA - Action learning

Laat je adviseren

Maak kennis met onze Fast Track to Action Learning MBA's

Meer rendement

Direct rendement met onze MBA-opleidingen

Tijdens de (Executive) Action Learning MBA-opleidingen van Business School Nederland, verdiep jij je in belangrijke managementaspecten. Denk hierbij aan Human Resource Management, Strategisch Management, Financieel Management en Informatie Management.

Je verbreedt jouw kennis op strategisch niveau en past de opgedane kennis direct toe. Wij doen dit door het toepassen van de Action Learning methode. Je leert complexe en urgente vraagstukken op te lossen en veranderingen direct te implementeren binnen jouw eigen organisatie. Hiermee levert de MBA-opleiding direct rendement op zowel voor jouw persoonlijke ontwikkeling als voor de groei van jouw organisatie. Kortom: een win-winsituatie.

Testimonials

Wat anderen over BSN zeggen

Je krijgt handvatten hoe je als leider duidelijker je plek kunt verstevigen en hoe je deze met meer kracht en overtuiging kunt innemen.

Siebke Kaat

Siebke Kaat

Adviseur en Trainer bij Systemisch Advies

Door mijn Action Learning MBA bij Business School Nederland ben ik echt gegroeid en meer een bedrijfskundige geworden.

Esmee Rouwhof

Esmee Rouwhof

Relatiemanager Grootzakelijke Markt voor Arnhem & De Achterhoek bij Liander

De Leergang Management en Leiderschap geeft mij inzicht in mijn persoonlijke eigenschappen en die van anderen.

Annemieke Krikke

Annemieke Krikke

Clustermanager bij Amerpoort

Ik geef wetenschappelijke inzichten over het machtsspel, laat zien hoe je belangen- en krachtenanalyses maakt en hoe coalitiespel werkt

Math de Vaan

Math de Vaan

Geassocieerd Partner bij Van de Bunt Adviseurs

De MBA-proefles Action Learning is een interactieve sessie waarbij je direct toepasbare handvatten krijgt aangereikt!

Vincent Schreijer

Vincent Schreijer

Manager Expertise & Logistiek Wegenwacht bij ANWB

Door de korte opleiding 'Programma Leiderschap met Impact' van Business School Nederland kan ik nu beter de visie bepalen en sturen.

Harold Rijper

Harold Rijper

Consulent bij Parnassia Groep
Ingrid Goosen en Linda Hoksbergen, BSN Studieadviseurs

Kom langs!

Een MBA-proefles of online informatie-
avond bijwonen?

Spreken onze MBA-opleidingen jou aan, en wil je ook ervaren of deze bij jouw ambitie en wensen aansluit? Meld je dan aan voor één van onze online informatieavonden of volg een MBA-proefles.

Faq

Veelgestelde vragen

Wil je meer weten?

Wij hebben veelgestelde vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

01
Ik heb mijn post-hbo Bedrijfskunde elders gehaald? Kan ik dan ook deelnemen?

De Fast Track to Action Learning MBA is alleen voor studenten die hun post-hbo bedrijfskunde hebben gehaald aan de InHolland Academy, Hogeschool Utrecht, Bedrijfskunde Opleiding Utrecht of Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze post-hbo’s en de Fast Track to Action Leaning MBA zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. Je komt met de post-hbo Bedrijfskunde aan één van deze hogescholen in aanmerking voor een aantal vrijstellingen in de reguliere MBA-opleiding. Neem hiervoor contact op met onze studieadviseurs Linda Hoksbergen en Anita Moolhuizen via 0344-579050 of studiadvies@bsn.eu.

02
Wat is de waarde van de Fast Track to Action Learning MBA-opleidingen?

Al onze MBA-opleidingen zijn Professional Masters. Een Professional Master richt zich vooral op toegepast onderzoek. De MBA van Business School Nederland levert dus direct rendement op voor de student én zijn organisatie, omdat je theoretische kennis direct toepast op jouw eigen praktijk. De professional Master heeft leeruitkomsten en eindresultaten die uitkomen op niveau 7 van het Nederlands kwalificatieraamwerk (NLQF) dat is gekoppeld aan het Europees kwalificatieraamwerk (EQF). Niveau 7 (NLQF) is in Nederland het één na hoogste niveau binnen het Hoger onderwijs.

ROI bij Business School Nederland
Bij Business School Nederland past iedere deelnemer het geleerde direct toe in de praktijk, door de Action Learning methode. Dit maakt ons anders dan elke andere managementopleider van Nederland. En het effect/rendement van het toepassen is ook nog eens hoog tot zeer hoog.

Voor organisaties
Onze MBA-afgestudeerden claimen zelf dat de studiekosten door de organisatie gemakkelijk zijn terugverdiend. Een aantal van hen spreekt zelfs over rendementen van tienduizenden tot miljoenen of nog meer. Super voor de werkgever en ook voor de deelnemer die met zijn studie persoonlijke groei doormaakt en tevens bijdraagt aan het rendement van zijn organisatie. Een echte win-win situatie.

Voor individuen
MBA-alumni verdienen meer, krijgen betere functies en zijn van mening dat een MBA waardevol is geweest voor hun professionele succes. We zitten in de top 3 van business schools in Nederland als het gaat om betere functies door de opleiding en een toename van het bruto maandsalaris voor en na de opleiding.

03
Wat als ik geen organisatie heb waar ik mijn projecten tijdens de MBA-opleiding kan uitvoeren?

Ga eerst binnen je eigen netwerk op zoek naar een bedrijf waar je je opdrachten op toe kan passen. Mocht dat niet lukken; als Business School Nederland hebben wij een (inter)nationaal Alumninetwerk, waaronder de alumnivereniging Tractus. Veel MBA-afgestudeerden geven aan dat ze studenten graag de mogelijkheid bieden om projecten bij hen uit te voeren. Voor meer informatie neem contact op met onze studieadviseurs Linda Hoksbergen en Anita Moolhuizen via 0344-579050 of studiadvies@bsn.eu.

04
Welke minimale omvang van de eigen organisatie is nodig om projecten tijdens de MBA-opleiding te kunnen uitvoeren?

Minimaal 10 – 15 medewerkers in de organisatie zijn nodig om analyses en projecten tijdens de MBA-opleiding goed uit te kunnen uitvoeren. Is je organisatie niet groot genoeg, omdat je bijvoorbeeld ZZP’er bent? Analyses en projecten tijdens de MBA-opleiding mogen dan ook in een andere organisatie uitgevoerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een NGO of sportclub van flinke omvang.

Terug naar boven