Zoeken
Locatie
Buren
Taal
Nederlands
CROHO-register
70053
Distance Learning MBA
Startdatum
15 september 2023
Kosten
€18.450,- (BTW vrij)
Duur opleiding
14 - 19 maanden
Effort
2 dagen per maand
Coachingsessie
13
Aantal deelnemers
12 - 20
01
Beschrijving

Breng succesvol veranderingen teweeg in jouw organisatie

Met jouw post-hbo Bedrijfskunde (in de Zorg of Techniek) van de Bedrijfskunde Opleiding Utrecht (BKOU) op zak, is het behalen van jouw MBA-titel wel heel dichtbij. Doordat jij namelijk al een stevige bedrijfskundige basis hebt, heb je de mogelijkheid onze MBA-opleiding versneld te volgen. Je kunt een aantal vrijstellingen krijgen en rond hierdoor de opleiding in ± 15 maanden in plaats van 28 maanden af. Je ontwikkelt jouw leiderschapsvaardigheden verder en leert toekomstbestendig te blijven in deze snel veranderende wereld. Je vergroot jouw vermogen om complexe organisatievraagstukken op te lossen en jouw team(s) en stakeholders daadwerkelijk in beweging te zetten.

Wat levert de Fast Track to Action Learning MBA jou op?

Na deze opleiding ben je een verantwoordelijk en succesvol leider die:

 • een breder bedrijfskundig organisatieperspectief heeft;
 • kritischer naar de eigen leiderschapsrol kijkt;
 • tot de grondoorzaak van een probleem komt;
 • weloverwogen beslissingen neemt;
 • stakeholders weet te betrekken;
 • positieve impact op de maatschappij heeft;
 • resultaat gedreven is;
 • veranderingen teweegbrengt met maximale impact.

Waarom kies je voor onze Fast Track to Action Learning MBA?

 • Nederlandstalige bijeenkomsten en lesmateriaal
 • Een internationaal geaccrediteerd MBA-diploma door ACBSP en NVAO
 • De mogelijkheid versneld jouw MBA-titel te behalen
 • Werken aan jouw eigen organisatievraagstukken
 • Direct resultaat in jouw eigen praktijk
 • Leren van experts uit het bedrijfsleven
 • Samenwerken in kleine groepen
02
Programma

Leer verantwoordelijkheid en succes te combineren

In ± 15 maanden verdiep jij je in drie tot vier management hoofdvakken op het gebied van operations, informatie, strategie en internationale samenwerking. Je gaat aan de slag met je persoonlijk leiderschap en de Action Learning leermethode, de rode draad door onze MBA-opleidingen. Je leert jezelf als verantwoordelijk leider beter kennen. Ook ontwikkel jij jouw vermogen om jouw eigen complexe organisatievraagstukken integraal en strategisch te benaderen en daadwerkelijk met succes op te lossen.

De MBA-opleiding is opgebouwd uit drie fasen:
 • Fase 1: de introductiefase (mogelijke vrijstelling, normaalgesproken 6 maanden)
 • Fase 2: de verdiepingsfase (± 9 maanden)
 • Fase 3: de afstudeerfase (6 maanden)
Fase 1: Introductiefase (mogelijke vrijstelling)

De introductiefase noemen wij de Leergang Management en Leiderschap. Deze duurt 6 maanden, waarin Managementvaardigheden, inleidingen in bedrijfskunde en leiderschap en de organisatieanalyse aan bod komen. Voor deze fase kun jij vrijstelling krijgen.

Fase 2: Verdiepingsfase (± 9 maanden)

Wanneer je in aanmerking komt voor vrijstelling, volg je tijdens de verdiepingsfase van de Fast Track to Action Learning MBA BKOU drie management hoofdvakken op het gebied van operations, informatie en internationale samenwerking. Daarnaast volg je 1 dag van Strategisch Management. De management hoofdvakken operations, informatie en internationale samenwerking sluit je af met een Q&A-opdracht, waarbij je vragen over jouw organisatie beantwoordt om jouw verworven kennis en inzichten direct te toetsen aan je leerdoelen. Je krijgt Action Learning Fundamentals en Research Methodologie, en doet een Action Learning Literatuuronderzoek. Je krijgt hierbij ondersteuning van docenten op het gebied van Research Methodologie en leiderschap.

Samen leren en werken aan eigen organisatievraagstukken

Alle lessen vormen de basis om je Action Learning Projecten goed uit te voeren. Je vertaalt de theorie uit de lessen direct naar jouw eigen complexe organisatievraagstukken. Je werkt hierbij intensief samen met een kleine groep medestudenten, jouw subset. Deze bestaat uit 4 – 6 ambitieuze leiders uit verschillende branches van verschillende managementniveaus. Je gaat intensief samen aan de slag met Action Learning coachingsessies onder begeleiding van een Action Learning coach. Je leert elkaar de juiste open en verdiepende vragen te stellen die gekoppeld zijn aan ieders organisatievraagstukken. Deze manier van leren zorgt ervoor dat je echt leert luisteren, anders kijkt, kritisch evalueert en de alternatieven afweegt. Samen kom je tot de kern van het probleem.

Direct rendement voor jou en jouw organisatie

De Action Learning leermethode leert jou hoe je weloverwogen beslissingen neemt en tot actie komt met maximale impact. Het levert direct rendement op voor jou en jouw organisatie door nieuwe inzichten en innovatieve, actiegerichte strategische oplossingen. Maar daar stopt het niet! Action Learning gaat ervan uit dat er daadwerkelijk sprake is van ‘leren’ als je ook daadwerkelijk de gevonden oplossing implementeert. Je brengt dus echt verandering in jouw organisatie teweeg!

Bekijk meer informatie over onze Action Learning leermethode.

Deze fase bestaat uit:
 • Action Learning Fundamentals
 • 4 managementhoofdvakken
 • Research Methodologie 1
 • SmartReading*
 • Werken aan 2 Action Learning projecten: 1 in de eigen organisatie, het gaat hierbij om een werkwijzeverbetering. En 1 groepsopdracht in internationaal verband.
 • Themabijeenkomsten met nieuwste trends binnen management
  Studiereis (optioneel)

* SmartReading: In het begin van de opleiding volg je de training SmartReading. In drie dagen leer je op een geheel andere manier kennis uit (studie)boeken tot je te nemen. De training heeft als resultaat dat je in staat bent aanzienlijk sneller te lezen en tegelijkertijd meer te onthouden. Het effect is vanaf de eerste trainingsdag aantoonbaar.

Jouw hoofdvakken in fase 2 bestaan uit:
 1. Operations Management:
  Het geeft je inzicht in processen binnen de organisatie. Je leert hoe je kwaliteitsverbeteringen voor het effectieve en efficiënte verloop van operaties binnen een bedrijf kunt identificeren, implementeren en borgen.
 2. Informatie Management:
  Dit is het dashboard voor jouw waarop de bedrijfsvoering binnen de organisatie wordt bewaakt en aangestuurd. ICT is essentieel om de data vanuit verschillende systemen om te zetten in informatie. Na dit vakgebied weet je hoe informatietechnologie kan bijdragen aan de verwezenlijking van jouw organisatiedoelstellingen.
 3. Internationaal Management:
  Hier ga je hetgeen dat je heb geleerd in een internationale context plaatsen. Daarbij speelt de cultuur een onderscheidende rol ten opzichte van het voorgaande. Dit vak neemt een aparte plaats in binnen het curriculum. Je sluit het af met een groepsproject dat je vaak in het buitenland uitvoert.
 4. Strategisch Management (alleen eerste dag):
  Zonder een duidelijke strategie kan geen enkele organisatie functioneren. Maar de vraag blijft: wat is strategie? Hoe bepaal je de juiste strategie? En hoe zorg je ervoor dat die goed uitgedachte strategie ook daadwerkelijk wordt geïmplementeerd? Dit hoofdvak geeft je richting en een aanpak.
 5. Financieel Management (afhankelijk van je cijfer bij BKOU):
  Periodiek word jij als leider geconfronteerd met de financiële kant van jouw organisatie. Daarom is het belangrijk dat je leert hoe je naar de cijfers kijkt en welke kengetallen voor jouw specifieke organisatie cruciaal zijn.
Vrijstelling

Je kunt vrijstelling krijgen voor:

 • 1 Action Learning Project;
 • Marketing Management, indien je dit keuzevak hebt gevolgd;
 • Human Resource Management, indien je dit keuzevak hebt gevolgd ;
 • Financieel Management, als je bij de BKOU minimaal een 7 voor dit vak hebt behaald;
 • Strategisch Management, met die kanttekening dat wel de eerste lesdag van dit hoofdvak gevolgd moet worden.
Fase 3: Afstudeerfase 3 (6 maanden)

In deze fase van de Fast Track to Action Learning MBA ga je aan de slag met jouw Action Learning afstudeerproject, de dissertation. Je lost hierbij een strategisch vraagstuk op voor jouw eigen organisatie. Een fase waarin jij laat zien hoe je alle bedrijfskundige aspecten met elkaar verbindt en je persoonlijk strategisch leiderschap toont. Je krijgt hierbij individuele begeleiding en coaching. Aan het eind maak je een zelfreflectie op leerervaringen en leiderschapsvaardigheden en verdedig je jouw dissertation, de Viva Voce genoemd.

Deze derde fase ga je aan de slag met:
 • Dissertation: werken aan een strategisch Action Learning afstudeerproject voor je eigen organisatie of eventueel voor een andere organisatie
 • Research Methodologie 2
 • Evaluatie Management Leerervaringen
 • Viva Voce: mondelinge verdediging van je dissertation
03
Voor wie

Speciaal voor leiders met een afgeronde post-hbo Bedrijfskunde BKOU

Als ambitieuze leider van de Fast Track to Action Learning MBA BKOU heb jij:

* Het verstrekken van de vrijstellingen wordt individueel getoetst door onze studieadviseurs en voorgelegd aan de examencommissie.

04
Internationaal

Over de landgrenzen heen

Business School Nederland, internationaal bekend als Business School Netherlands, is de meest internationale business school in Nederland, met internationale accreditaties voor haar MBA-opleidingen van gerenommeerde instanties zoals ACBSP (Amerika) en FIBAA (Europa). Na het succes van onze Action Learning programma’s in Nederland hebben we onze grenzen verlegd. We geloven in samenwerking met diverse achtergronden over de hele wereld, waarbij we elkaars kwaliteiten benutten en ontwikkelen, vooral op het gebied van duurzaamheid, Water Management en Food en Agribusiness. We zijn wereldwijd actief met locaties, partners en studenten in China, Zuid-Afrika, Tsjechië, Nigeria, Ghana, Botswana, Suriname en Nederland.

Module Internationaal Management

In onze Nederlandstalige MBA-opleiding staat ook internationaal zakendoen centraal. In een steeds meer verbonden wereld ontwikkel je essentiële vaardigheden om over de landgrenzen heen te managen en culturele diversiteit te omarmen. Onze dynamische module Internationaal Management behandelt cruciale aspecten van internationaal zakendoen, zoals interculturele communicatie en vaardigheden die essentieel zijn voor succesvolle interacties binnen zakelijke transacties. Hierbij gaat het om het vermogen om effectief te onderhandelen, samen te werken en overeenkomsten te sluiten in verschillende internationale contexten. Deze vaardigheden worden ontwikkeld met de focus op onderzoek en advies met een internationaal perspectief. Daarnaast bieden we een unieke kans voor een buitenlandse studiereis, waarmee je de wereld van internationaal zakendoen verkent. Dit bereidt je voor op een carrière in een dynamische internationale omgeving, waar managers verantwoordelijk zijn voor effectief strategisch, organisatorisch en interpersoonlijk management in de 21e eeuw.

05
Carrière

Jouw carrière wordt op buitengewone wijze beïnvloed door de kern van onze opleiding: de Action Learning methodiek. Deze benadering betrekt jou bij relevante vraagstukken uit je eigen organisatie, wat resulteert in een diepgaande leerervaring. De expertise van Business School Nederland (BSN) waarborgt een succesvolle uitkomst; het heeft namelijk niet alleen een transformerende impact op jou, maar vertaalt zich ook direct naar zichtbare verbeteringen binnen jouw organisatie. Processen worden efficiënter, communicatie verloopt vlotter en resultaten manifesteren zich sneller. Het valt niet te ontkennen dat jij met verhoogde effectiviteit je huidige rol vervult en ook je collega’s floreren door jou.

Het rendement van de Fast Track to Action Learning MBA wordt gekenmerkt door drie pijlers:

 • Een manager die optimaal presteert
 • Een organisatie die naadloos opereert
 • Geen extra kosten voor externe consultants

Statistieken illustreren overtuigend dat deze benadering tot waardevolle resultaten leidt: de gemiddelde toegevoegde waarde per project, afgezet tegen de initiële kosten, is significant en kan oplopen tot tienduizenden euro’s en meer.

Duurzame inzetbaarheid

Vaak wordt gedacht dat de meeste MBA-programma’s deuren openen naar nieuwe werkgevers. Daarentegen is onze MBA gericht op waardecreatie binnen je huidige werkomgeving en dus niet alleen op het cv of op de arbeidsmarkt. Hierdoor wordt rendement gegenereerd binnen de eigen organisatie. Studenten geven aan dat het werken aan projecten binnen hun eigen organisatie een diepere verbondenheid creëert. Hierdoor wordt het werk uitdagender en plezieriger. Ze zijn beter in staat om weerstand te overwinnen, leveren sneller resultaten, bereiken doelstellingen efficiënter en hebben meer ruimte voor doordacht handelen. Ook ontstaan er vaak mooie doorgroeimogelijkheden in je positie als leider.

Lees meer over wat deze opleiding je kan brengen in de verhalen van Katinka de Boer en Marc Bleij.

06
Waarom niet universitair

Als University of Applied Sciences streven we ernaar om een duurzame impact te creëren door onze eigen benadering met Action Learning. Zoals eerder besproken in ‘Jouw carrière’, is onze opleiding gericht op waardecreatie binnen je huidige werkomgeving. Dit betekent dat de theorie direct wordt toegepast in de eigen praktijk, waarbij de praktijk het uitgangspunt is voor het leerproces. Onze benadering van theoretische kennis verschilt daardoor met die van wetenschappelijke MSc studies. Onze Professional Master richt zich niet op nieuwe theorieën ontwikkelen, maar concentreert zich op toegepast onderzoek. Het levert jouw organisatie direct rendement op, omdat je de gevonden oplossingen voor organisatievraagstukken implementeert.

Professionele en persoonlijke ontwikkeling

Het is natuurlijk mooi dat jij jouw organisatie in beweging zet, maar vergeet niet dat jij ook een bijzondere reis maakt in je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Doordat je materie aanpakt die dicht bij je staat, namelijk in jouw eigen organisatie, ontdek je dat je het geleerde beter in je systeem opneemt. Daarnaast leert Action Learning hoe jij de mensen om je heen betrekt, om samen vraagstukken te ontrafelen en oplossingsrichtingen te verkennen. Je zit zowel in de lessen als in je organisatie met mensen aan tafel met diverse achtergronden, persoonlijkheden en kwaliteiten, die je werkelijk anders leren kijken. Je krijgt meer begrip voor wat er zich afspeelt in je organisatie en je bent beter in staat verbanden te leggen en kritisch naar je eigen rol te kijken. Het zorgt ervoor dat je een sterke band met je omgeving opbouwt en draagvlak creëert. Ook geven studenten aan dat hun zelfvertrouwen toeneemt; je denkt tenslotte meer holistisch en bent een volwaardig strategisch gesprekspartner.

Alles bij elkaar zorgt deze MBA ervoor dat zowel jij als de organisatie met beide voeten op de grond blijven staan in een voortdurend veranderende wereld.

Masterniveau 7

De Professional Master resulteert in leeruitkomsten en eindresultaten op niveau 7 van het Nederlands Kwalificatieraamwerk (NLQF), dat gelinkt is aan het Europees Kwalificatieraamwerk (QF). Niveau 7 (NLQF) staat in Nederland op het op één na hoogste niveau binnen het hoger onderwijs.

07
Kosten

Jouw kosten voor de opleiding

Voor de gehele Fast Track to Action Learning MBA BKOU betaal je € 18.450,- btw-vrij.

Bij de prijs zijn de volgende zaken inbegrepen:

 • Lesdagen, boeken, studiemateriaal (artikelen en abstracts)
 • Lunches, maaltijden en overige consumpties
 • Coaching, in kleine groepen
 • Project- en scriptiebegeleiding

Optioneel: Studiereis ad € 3.500,-

Vraag Levenlanglerenkrediet aan

Wanneer jij bij ons de Fast Track to Action Learning MBA BKOU volgt, heb je tot je 56ste de mogelijkheid het Levenlanglerenkrediet (LLL) aan te vragen via DUO. Je kunt een maximum van € 10.839,96 per studiejaar lenen. Wij als onderwijsinstelling dienen je aanvraagformulier mede te ondertekenen. Stuur het formulier naar ons toe en we regelen dit voor je. Wanneer het krediet aan je is verstrekt, mag je de studiekosten in maximaal ±15 maanden via een gunstige betalingsregeling aan ons betalen.

STAP-budget vervangt de scholingsaftrek

Vanaf 1 maart 2022 heb je de mogelijkheid het STAP-budget aan te vragen voor een opleiding, cursus of training! Je kunt maximaal € 1.000,- per jaar aanvragen. Dit kan voor onze Fast Track to Action Learning MBA BKOU of één van onze korte managementopleidingen, zoals een masterclass die je ook als specialisme kunt toevoegen aan je MBA-diploma. De financiële investering van een masterclass ligt tussen de € 1.200,- en € 3.000,-. Hiermee verdien je deze investering dus voor een groot deel terug!

Meer informatie over financiële voordelen

Wil je meer weten over het STAP-budget of de mogelijkheid om een Levenlanglerenkrediet aan te vragen? Kijk dan op onze pagina ‘Financiering’.

08
Aanmelden

Hoe schrijf jij je in?

Heb jij je droomopleiding bij ons gevonden? Geweldig! Het inschrijven kan beginnen. Je hoeft hiervoor slechts 4 stappen te zetten. Om een plekje te garanderen, schrijf je 4 weken voor startdatum in. Nadien kan het zijn dat de groep vol zit. Volg de onderstaande stappen.

Stap 1: Plan een persoonlijk adviesgesprek voor toelating

Vast onderdeel van je inschrijving voor de Fast Track to Action Learning MBA is een persoonlijk adviesgesprek. Heb je deze nog niet gehad, dan nodigt één van onze studieadviseurs je hiervoor uit na ontvangst van je inschrijfformulier. Je krijgt dan een uitgebreide toelichting over het programma en hebt de mogelijkheid al je vragen te stellen. Daarnaast kijkt onze adviseur samen met jou of deze opleiding aansluit bij jouw werk, ambities en curriculum en of je in aanmerking komt voor vrijstellingen.

Stap 2: Bekijk of je in aanmerking komt voor vrijstelling

Je kunt in aanmerking komen voor vrijstelling van de gehele introductiefase (Leergang Management en Leiderschap) wanneer je de post-hbo Bedrijfskunde (in de Zorg) en/of pre-master van de Bedrijfskunde Opleiding Utrecht minder dan 5 jaar geleden hebt afgerond. Vrijstellingen worden altijd officieel geautoriseerd door de examencommissie. Vraag onze studieadviseurs naar de mogelijkheden.

Stap 3: Toestemming van jouw werkgever

Naast deze toelatingseisen is het belangrijk dat jij de mogelijkheid hebt om projecten en onderzoek uit te voeren in jouw eigen en/of een andere organisatie. Je hebt daarbij dus toestemming nodig van jouw werkgever/opdrachtgever. Mocht je geen organisatie hebben waar jij jouw projecten kunt uitvoeren, dan hebben wij een (inter)nationaal Alumninetwerk, waaronder de alumnivereniging Tractus. Veel van deze alumni bieden onze studenten de mogelijkheid om projecten bij hen uit te voeren. Wil je meer informatie? Vraag het aan onze studieadviseurs.

Stap 4: Schrijf je in

Je bent bij de laatste stap voor het inschrijven aanbeland. Vul in het online aanmeldformulier in. Zodra je dit hebt ingevuld en op verzenden hebt geklikt, ontvang je van ons een e-mail met verdere instructies. Mocht je nog geen persoonlijk adviesgesprek hebben gehad, dan neemt één van onze studieadviseurs contact met je op om een afspraak in te plannen.

Testimonials

Wat anderen over BSN zeggen

Ik was vroeger te veel met mezelf bezig en had te weinig aandacht voor de ander. Door Action Learning weet ik nu hoe inefficiënt dit is.

Wilbert Moorman

Wilbert Moorman

Action Learning coach bij BSN

De Leergang Management en Leiderschap geeft mij inzicht in mijn persoonlijke eigenschappen en die van anderen.

Annemieke Krikke

Annemieke Krikke

Clustermanager bij Amerpoort

De Executive Action Learning MBA-opleiding van BSN bleek vooral een enorme verrijking voor mijn persoonlijke ontwikkeling

Roos Herman

Roos Herman

Directeur bij Bibliotheek West-Brabant

Door mijn Action Learning MBA bij Business School Nederland ben ik echt gegroeid en meer een bedrijfskundige geworden.

Esmee Rouwhof

Esmee Rouwhof

Relatiemanager Grootzakelijke Markt voor Arnhem & De Achterhoek bij Liander

Ik koos voor BSN's MBA, omdat deze niet alleen theoretisch is, maar ook direct toepasbaar op de projecten die je in je eigen organisatie uitvoert.

Marlou Mulders

Marlou Mulders

Commercial Director bij Prins Petfoods

Het belangrijkste pluspunt was het feit dat ik de kans kreeg om met echte vraagstukken van mijn werkgever aan de slag te gaan.

Robert Koolen

Robert Koolen

Directeur Duurzame Ontwikkeling bij Heijmans
BSN Alumnus Walter van der Vlist MBA

BSN ontwikkelt leiderschap omdat jij:

01
Verantwoordelijk bent
Jij kijkt vooruit en levert een bijdrage aan de oplossingen voor de uitdagingen van vandaag.
02
Aanzet tot verandering
Jij bouwt vertrouwen op bij alle betrokkenen van de organisatie, moedigt samenwerking en verschillende inzichten aan en zorgt voor gestructureerd teamwork.
03
Weloverwogen beslissingen neemt
Jij begrijpt de organisatie en de urgentie van de verandering, en creëert waarde, zodat er verbeteringen worden aangedragen die realistisch zijn.
04
Resultaat gedreven bent
Jij gaat voor het echte resultaat met focus op impact, waarbij je werkt aan duidelijke doelstellingen voor de toekomst en zorgt dat deze daadwerkelijk gerealiseerd worden.

Onze docenten hebben hun sporen ruimschoots in de praktijk verdiend.
Naast deze ervaring in het vakgebied hebben zij ook een goede kennis van modellen en strategieën waardoor zij als geen ander in staat zijn om een brug te slaan tussen strategie en praktijk.

Bekijk al onze docenten

Paul Turken | Docent Strategisch en Marketing Management

Paul Turken

Strategisch en Marketing Management
Susan Marcussen | Docent Financieel Management

Susan Marcussen

Financieel Management en Corporate Finance
Corné van Hest MBA | Docent HRM

Corné van Hest

HRM en Management­vaardigheden
Natasha van Dalen | Docent Managementvaardigheden

Natasha van Dalen

Management­vaardigheden

"Ik heb veel geleerd van de achtergronden en organisaties van mijn medestudenten, waardoor ik ben gegroeid in mijn persoonlijk leiderschap."

Tjebbo Grijpma
Hoofd Bedrijfsvoering bij GGZ Centraal
BSN MBA Tjebbo Grijpsma

Brochure aanvragen

Vraag jouw MBA-brochure aan

Wil je meer weten over deze opleiding? Vul jouw gegevens in en ontvang geheel vrijblijvend de brochure via e-mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Faq

Veelgestelde vragen

Wij hebben veelgestelde vragen voor jou op een rij gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact op.

01
Wat is de waarde van de MBA-opleidingen?

Onze MBA-opleidingen zijn Professional Masters. Een Professional Master richt zich vooral op toegepast onderzoek. De MBA van Business School Nederland levert dus direct rendement op voor de student én zijn organisatie, omdat je theoretische kennis direct toepast op jouw eigen praktijk. De professional Master heeft leeruitkomsten en eindresultaten die uitkomen op niveau 7 van het Nederlands kwalificatieraamwerk (NLQF) dat is gekoppeld aan het Europees kwalificatieraamwerk (EQF). Niveau 7 (NLQF) is in Nederland het één na hoogste niveau binnen het Hoger onderwijs.

ROI bij Business School Nederland

Bij Business School Nederland past iedere deelnemer het geleerde direct toe in de praktijk, door de Action Learning methode. Dit maakt ons anders dan elke andere managementopleider van Nederland. En het effect/rendement van het toepassen is ook nog eens hoog tot zeer hoog.

Voor organisaties

Onze MBA-afgestudeerden claimen zelf dat de studiekosten door de organisatie gemakkelijk zijn terugverdiend. Een aantal van hen spreekt zelfs over rendementen van tienduizenden tot miljoenen of nog meer. Super voor de werkgever en ook voor de deelnemer die met zijn studie persoonlijke groei doormaakt en tevens bijdraagt aan het rendement van zijn organisatie. Een echte win-win situatie.

Voor individuen

MBA-alumni verdienen meer, krijgen betere functies en zijn van mening dat een MBA waardevol is geweest voor hun professionele succes. We zitten in de top 3 van business schools in Nederland als het gaat om betere functies door de opleiding en een toename van het bruto maandsalaris voor en na de opleiding.

02
Ik heb mijn post-hbo Bedrijfskunde elders gehaald? Kan ik dan ook deelnemen?

De Fast Track to Action Learning MBA is alleen voor studenten die hun post-hbo bedrijfskunde hebben gehaald aan de InHolland Academy, Hogeschool Utrecht, Bedrijfskunde Opleiding Utrecht of Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Deze post-hbo’s en de Fast Track to Action Leaning MBA zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd. Je komt met de post-hbo Bedrijfskunde aan één van deze hogescholen in aanmerking voor een aantal vrijstellingen in de reguliere MBA-opleiding. Neem hiervoor contact op met onze studieadviseurs Linda Hoksbergen en Anita Moolhuizen via 0344-579050 of studiadvies@bsn.eu.

03
Wat als ik geen organisatie heb waar ik mijn projecten tijdens de MBA-opleiding kan uitvoeren?

Ga eerst binnen je eigen netwerk op zoek naar een bedrijf waar je je opdrachten op toe kan passen. Mocht dat niet lukken; als Business School Nederland hebben wij een (inter)nationaal Alumninetwerk, waaronder de alumnivereniging Tractus. Veel MBA-afgestudeerden geven aan dat ze studenten graag de mogelijkheid bieden om projecten bij hen uit te voeren. Voor meer informatie neem contact op met onze studieadviseurs Linda Hoksbergen en Anita Moolhuizen via 0344-579050 of studiadvies@bsn.eu.

04
Welke minimale omvang van de eigen organisatie is nodig om projecten tijdens de MBA-opleiding te kunnen uitvoeren?

Minimaal 10 – 15 medewerkers in de organisatie zijn nodig om analyses en projecten tijdens de MBA-opleiding goed uit te kunnen uitvoeren. Is je organisatie niet groot genoeg, omdat je bijvoorbeeld ZZP’er bent? Analyses en projecten tijdens de MBA-opleiding mogen dan ook in een andere organisatie uitgevoerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een NGO of sportclub van flinke omvang.

Fast Track MBA - studieadviseurs

Persoonlijk advies

Heb je vragen of hulp nodig?

We helpen je graag op weg met een persoonlijk en vrijblijvend opleidingsadvies.

Neem contact op met onze studieadviseurs via 0344-579050 of studieadvies@bsn.eu.

Terug naar boven