Selecteer een pagina

Opleidingen

Action Learning vormt de basis voor alle opleidingen van Business School Nederland (BSN)

Action Learning vormt de basis voor alle opleidingen van Business School Nederland (BSN). Denk hierbij aan workshops, masterclasses, themabijeenkomsten, MBA-opleidingen en doctorate programma’s. Met deze aanpak staan wij garant voor een hoge mate van praktische toepasbaarheid van de aangeboden theorie en het leren vanuit praktijkvraagstukken; je werkt aan echte projecten binnen jouw eigen organisatie.

MBA-opleidingen

De competenties van de deelnemers zodanig te verbeteren dat ze op strategische posities in profit en non-profit bedrijven op excellente wijze acteren.
Lees meer

Korte opleidingen

Verbeteren van managementkennis en -vaardigheden, permanente educatie of het opdoen van volledig nieuwe kennis.
Lees meer

Incompany

Het in nauwe samenspraak realiseren van een opleidingstraject dat volledig aansluit op jouw visie over management development.
Lees meer

Individuele Coaching

Studeren bij Business School Nederland (BSN) heeft een grote impact op je leven. De MBA-opleiding is een sterk praktijkgerichte studie die veel tijd vraagt voor bijvoorbeeld de uitvoering van verschillende Action Learning Projecten. BSN biedt je hulp om dit goed te managen aan de hand van individuele coaching dat zorgt voor leiderschap met impact.
Lees meer

Linda Hoksbergen en Anita Moolhuizen studieadviseurs MBA-opleidingen

Linda Hoksbergen & Anita Moolhuizen
Programmavoorlichting
E-mail: studieadvies@bsn.eu
Tel: 0344-579050

Share This