Zoeken

MBA Proeflessen

LOCATIE
Buren

TAAL
Nederlands

DATA STRATEGIE & MARKETING
25 juni 2024 (13.00 – 15.00 uur)
27 augustus 2024 (13.00 – 15.00 uur)
7 november 2024 (13.00 – 15.00 uur)

DATUM ACTION LEARNING
28 mei 2024 (13.00 – 15.00 uur)
8 oktober 2024 (13.00 – 15.00 uur)
10 december 2024 (13.00 – 15.00 uur)

KOSTEN
Gratis

01
Beschrijving
Beleef de kracht van Action Learning

Wil je een MBA-opleiding volgen en weten of onze manier van lesgeven en de Action Learning methodiek bij je past? Ervaar het dan in onze gratis MBA-proefles. Je beleeft twee van onze hoofdvakken Strategisch Management en Marketing Management en de kracht van Action Learning en de impact hiervan op jouw manier van denken en handelen.

02
MBA Proefles Action Learning
Ervaar onze Action Learning leermethode

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over wat Action Learning precies inhoudt. Een zoekactie via Google levert genoeg informatie op, maar wat betekent dit in de praktijk? Hoe past Business School Nederland dit toe in haar MBA-opleidingen?

Vaak wordt gedacht dat Action Learning over praktijkgericht leren gaat. Echter, Action Learning gaat verder dan dat. Action Learning is een proces waarbij een kleine groep deelnemers leert en werkt aan echte problemen, acties onderneemt en individuen, teams en organisaties ontwikkelt. Het helpt organisaties bij het ontwikkelen van creatieve, flexibele en succesvolle strategieën om problemen aan te pakken en op te lossen. Tijdens deze interactieve MBA-proefles word je in vogelvlucht meegenomen in dit proces. Je ervaart en beleeft de kracht van Action Learning en de impact hiervan op jouw manier van denken en handelen. En omdat we echte ‘problemen’ van de deelnemers gaan behandelen, krijg je daarnaast direct een beeld wat de impact van deze leermethode op jouw organisatie is.

Deze proefles wordt gegeven door onze docent Guus Goris.

Het programma ziet er als volgt uit
  • 12.30 uur ontvangst met een broodje
  • 13.00 uur aanvang Action Learning MBA-proefles
  • 15.00 uur einde Action Learning MBA-proefles met aansluitend de mogelijkheid tot napraten
03
MBA Proefles Strategie en Marketing
Ervaar de manier van lesgeven

Tijdens deze MBA-proefles behandelen we Strategisch Management en Marketing Management (twee van de hoofdvakken uit onze MBA-opleidingen) volgens de Action Learning methode. Om de beleving zo realistisch mogelijk te maken kun je bij jouw aanmelding vragen indienen die te maken hebben met jouw eigen praktijksituatie. Tijdens de proefles behandelt de docent een paar van de ingediende vragen. Je krijgt meteen nieuwe inzichten, ervaart het niveau van onze MBA en beleeft onze manier van lesgeven. Met als belangrijkste resultaat: ervaren wat onze MBA-opleiding voor jou, jouw carrière en jouw organisatie kan betekenen.

Deze proefles wordt gegeven door onze docent Paul Turken.

Het programma ziet er als volgt uit
  • 12.30 uur ontvangst met een broodje
  • 13.00 uur aanvang Strategie en Marketing MBA-proefles
  • 15.00 uur einde Strategie en Marketing MBA-proefles met aansluitend de mogelijkheid tot napraten

Beluister ook de podcast van Paul en/of lees zijn blog.

04
Wat onze deelnemers zeggen

“Ik had van tevoren niet verwacht dat ik van deze sessie al zoveel zou leren over Action Learning. Alleen deze sessie heeft mij al nieuwe inzichten gegeven!”

“Het was een inspirerende sessie. Heel fijn was de veilige sfeer die gecreëerd werd, waardoor je oprecht en met een open blik aan een probleem kunt werken.”

“Heel verfrissend om te leren om vragen te stellen, waar niet jouw eigen mening stiekem nog in doorsijpelt. Dat is lastiger dan het lijkt!”

Docenten

Guus Goris | Action Learning Coach

Guus Goris

Action Learning Coach
Paul Turken | Docent Strategisch en Marketing Management

Paul Turken

Strategisch en Marketing Management

Testimonials

Wat anderen over BSN zeggen

De Masterclass Strategie, Macht en Leiderschap van Business School Nederland heeft mij zelfvertrouwen en richting gegeven.

Machteld Diks v/d Hoogenhoff

Machteld Diks v/d Hoogenhoff

Manager bij Belastingsamenwerking Rivierenland

De MBA-proefles Action Learning is een interactieve sessie waarbij je direct toepasbare handvatten krijgt aangereikt!

Vincent Schreijer

Vincent Schreijer

Manager Expertise & Logistiek Wegenwacht bij ANWB

Door de korte opleiding 'Programma Leiderschap met Impact' van Business School Nederland kan ik nu beter de visie bepalen en sturen.

Harold Rijper

Harold Rijper

Consulent bij Parnassia Groep

Een Action Learning sessie is voor mij geslaagd wanneer studenten zelf interventies plegen en ik als coach eigenlijk overbodig ben geworden.

Willem Looije

Willem Looije

Action Learning coach bij BSN

Ik geef wetenschappelijke inzichten over het machtsspel, laat zien hoe je belangen- en krachtenanalyses maakt en hoe coalitiespel werkt

Math de Vaan

Math de Vaan

Geassocieerd Partner bij Van de Bunt Adviseurs

Je krijgt handvatten hoe je als leider duidelijker je plek kunt verstevigen en hoe je deze met meer kracht en overtuiging kunt innemen.

Siebke Kaat

Siebke Kaat

Adviseur en Trainer bij Systemisch Advies
Terug naar boven