Zoeken

MBA Informatieavonden

LOCATIE
Online

TAAL
Nederlands

STARTDATUM
3 oktober 2023

KOSTEN
Gratis

DUUR
19.00 – 20.30 uur

01
Beschrijving

Meld je aan voor onze online MBA Informatieavond op 3 oktober 2023!

 

Maak kennis met BSN en stel al je vragen aan ons én een oud-student.

 

Benieuwd of onze MBA bij jou past? Op deze online avond maak je kennis met Business School Nederland, de onderwijsmethode Action Learning en de inhoud van onze MBA-opleidingen, maar hoor je ook meer over de toelatingseisen en mogelijke vrijstellingen.

Het is een interactieve bijeenkomst met veel ruimte voor het stellen van vragen aan ons én aan een aanwezige oud-student. Welke uitdagingen kom je bijvoorbeeld tegen en wat maakt onze MBA zo waardevol voor je toekomst? De oud-student kan je als geen ander vertellen welke impact de opleiding heeft op jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Heb je interesse in één van de onderstaande MBA-opleidingen, meld je dan zeker aan::

02
Programma
Wat kun je verwachten?

Het programma op dinsdag 3 oktober ziet er als volgt uit:

  • 19.00 – 19.30 uur: korte introductie door één van onze studieadviseurs over Business School Nederland en de verschillende MBA-opleidingen.
  • 19.30 – 20.30 uur: mogelijkheid om vragen te stellen aan onze studieadviseurs en aan de aanwezige oud-student.

De bijeenkomst vindt online plaats. Je ontvangt een agenda-uitnodiging met een link om hieraan deel te kunnen nemen.

Komt 3 oktober niet uit voor je?
De volgende informatiebijeenkomsten vindt plaats op:

  • 28 november in Buren (18.30 ontvangst met broodje, start 19.00 – 20.30 uur)
03
Ontmoet oud-student
Ga in gesprek met een oud MBA-student

 

“Je hele denken en doen verandert door je MBA en draag je bewust en onbewust altijd uit naar je omgeving en medewerkers.” – Annemiek Beijer

“Het is alweer even geleden dat ik mijn Executive Action Learning MBA heb behaald bij Business School Nederland (BSN), dit was in 2006. Ik had eerst een managementtraining gevolgd bij BSN, omdat ik toch wel aarzelde om deel te nemen aan zo’n intensief en duur traject als een Executive MBA. Maar toen ik eenmaal in Buren rondliep voor de training en besefte dat meer klasgenoten hierna wilden deelnemen aan de MBA, durfde ik het aan. Ook was de vraag of ik het thuis met een jong gezin kon combineren. Uiteindelijk heeft dit goed uitgepakt. Ik kwam in een leuke subset terecht, waar we heel veel lol met elkaar hebben beleefd (zeker op de internationale reis). We hadden ook met de subset afgesproken om onze opleiding binnen twee jaar te behalen en dat is bijna voor iedereen gelukt. Ook zijn we bijna allemaal cum laude geslaagd. We lazen elkaars stukken, gaven elkaar stevige kritiek en hebben daarom ontzettend veel aan elkaar gehad. Een tijd waar we allemaal met veel plezier op terugkijken. Om die reden ben ik later Action Learning Coach bij BSN geworden, om dit enthousiasme en de wijze waarop wij het hebben gedaan door te geven aan huidige studenten.

In mijn werk heb ik veel mooie programma’s en projecten mogen doen, vanwege mijn MBA. Later heb ik diverse lijnfuncties gehad, om met name grote veranderopgaven te realiseren.”

04
Aanmelden
Hoe meld jij je aan?

Wil jij je de online MBA Informatieavond bij ons volgen? Geweldig! Het aanmelden kan beginnen.

Vul op het online formulier jouw contactgegevens in om de aanmelding te voltooien. Uiterlijk 1 week voor aanvang ontvang je een persoonlijke mail met de definitieve bevestiging en nadere informatie.

“Je hele denken en doen verandert door je MBA en draag je bewust en onbewust altijd uit naar je omgeving en medewerkers.”

Annemiek Beijer MBA
Afdelingshoofd Projecten en Specialisaties, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties
Annemiek Beijer MBA

Testimonials

Wat anderen over BSN zeggen

Ik was vroeger te veel met mezelf bezig en had te weinig aandacht voor de ander. Door Action Learning weet ik nu hoe inefficiënt dit is.

Wilbert Moorman

Wilbert Moorman

Action Learning coach bij BSN

De Leergang Management en Leiderschap geeft mij inzicht in mijn persoonlijke eigenschappen en die van anderen.

Annemieke Krikke

Annemieke Krikke

Clustermanager bij Amerpoort

De Executive Action Learning MBA-opleiding van BSN bleek vooral een enorme verrijking voor mijn persoonlijke ontwikkeling

Roos Herman

Roos Herman

Directeur bij Bibliotheek West-Brabant

Door mijn Action Learning MBA bij Business School Nederland ben ik echt gegroeid en meer een bedrijfskundige geworden.

Esmee Rouwhof

Esmee Rouwhof

Relatiemanager Grootzakelijke Markt voor Arnhem & De Achterhoek bij Liander

Ik koos voor BSN's MBA, omdat deze niet alleen theoretisch is, maar ook direct toepasbaar op de projecten die je in je eigen organisatie uitvoert.

Marlou Mulders

Marlou Mulders

Commercial Director bij Prins Petfoods

Het belangrijkste pluspunt was het feit dat ik de kans kreeg om met echte vraagstukken van mijn werkgever aan de slag te gaan.

Robert Koolen

Robert Koolen

Directeur Duurzame Ontwikkeling bij Heijmans
Terug naar boven