Terug naar actueel
Artikelen

BSN bereikt opnieuw de Tier One in de CEO Magazine Global MBA Rankings

In artikelen door Business School Nederland

Opnieuw behaalt BSN de Tier One status in de jaarlijkse CEO Magazine Global MBA Rankings!

Dit jaar staat onze Online MBA op de 8e plaats van de 60 wereldwijde business schools en universiteiten die zijn beoordeeld. En onze Executive MBA staat op de 13e plaats van de 63 business schools en universiteiten die internationaal zijn getoetst.

Het CEO Magazine rangschikte 121 businessscholen in 24 landen o.a. in Noord-Amerika, Europa, Australië, Nieuw-Zeeland en de BRICS. Bij elkaar bieden de scholen 239 verschillende programma’s aan. Hiervan zijn 76 online, 68 Executive MBA’s en 95 voltijdse en deeltijdse MBA-programma’s.

Voor het beoordelen gebruikt het CEO Magazine een op feiten gebaseerd rankingsysteem, met als doel om potentiële studenten een betrouwbare vergelijking van scholen te bieden. De ranglijst bestaat uit een breed scala aan beoordelingscriteria, waaronder o.a.: de kwaliteit van de faculteit en het personeel, accreditatie, internationale diversiteit, prijzen, werkervaring, professionele ontwikkeling en carrière vooruitgang. 

Dit is opnieuw een onafhankelijke duim omhoog voor de hoge kwaliteit van onze managementprogramma’s. En daar zijn we trots op! 

De volledige CEO Magazine 2023 Global MBA Rankings zijn te bekijken in de laatste editie van CEO Magazine en op de website van het tijdschrift.

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

13 − 2 =