Terug naar actueel
Artikelen

Zo’n 200 internationale professionals vieren samen hun Graduation bij Business School Netherlands!

In artikelen door Business School Nederland

“Onthoud dat dit moment niet alleen een einde is, maar een nieuw begin”

Buren – Op zaterdag 30 september 2023 ontvingen zo’n 200 internationale professionals uit alle windstreken hun MBA- of DBA-bul bij Business School Netherlands. Zij vierden hun afstuderen samen tijdens de jaarlijkse Graduation Ceremony. Dit jaar op een nieuwe locatie, het KIT Royal Tropical Institute in Amsterdam. Het was voor BSN extra feest, want vanaf september bestaat zij maar liefst 35 jaar!

Wereldwijd studeren er ieder jaar gemiddeld 450 professionals af bij Business School Netherlands (BSN), waarvan het hoofdkantoor gevestigd in het Koninklijke Buren. Het afstuderen wordt groots gevierd tijdens de jaarlijkse Graduation Ceremony. Dit jaar was de 24e editie en het was en is extra feest, want BSN bestaat vanaf september 35 jaar. Niets mooier dan dit jubileum af te trappen met het afstudeerfeest! En dat op een nieuwe locatie, het KIT Royal Tropical Institute in Amsterdam. Het is niet zomaar een feest, maar een internationale aangelegenheid, waarbij zo’n 200 studenten uit alle windstreken bij elkaar komen, o.a. uit China, Zuid-Afrika, Nigeria, Botswana, Tsjechië, Curaçao, Ghana, Suriname, Algerije en Egypte.

Een hoogtepunt van prestaties en toewijding

De Graduation is een spectaculaire happening. Deze diploma-uitreiking is voor afgestudeerden het hoogtepunt van jaren hard werken, toewijding en doorzettingsvermogen. Deze mijlpaal staat symbool voor de vervulling van hun onderwijsdoelen en het openen van nieuwe deuren vol mogelijkheden. Voor hun familie en vrienden is het een moment van immense trots en vreugde als ze getuige zijn van de prestaties van hun dierbaren. Deze dag bestaat uit een diploma-uitreiking vol inspirerende toespraken, onvergetelijke foto- en videomomenten en als afsluiter een feestelijk walking diner waar niet alleen gegeten wordt, maar ook de voetjes van de vloer gaan.

Toine van den Heuvel, Dean van BSN, geeft de afgestudeerden mee:

“Onthoud dat dit moment niet alleen een einde is, maar een nieuw begin. Omarm de uitdagingen die voor je liggen, want het zijn de stappen naar groei en succes. En succes wordt niet alleen gemeten aan materiële prestaties, maar ook aan de positieve invloed die je hebt op het leven van anderen. Aan de families en vrienden, bedankt voor jullie onwankelbare steun en geloof in deze afgestudeerden. Jullie aanwezigheid hier vandaag getuigt van liefde en toewijding die jullie hebben getoond gedurende hun educatieve reis.”

Business School Netherlands

Business School Netherlands (BSN) is een door het Nederlandse Ministerie van Onderwijs erkende Nederlandse en internationaal geaccrediteerde (NVAO, ACBSP, FIBAA) University of Applied Sciences. Het biedt wereldwijde Action Learning MBA-programma’s en management- en Incompany-programma’s aan, voor zowel startende als ervaren managers en professionals. BSN is opgericht in 1988 in Nederland en heeft zijn hoofdkantoor in het koninklijke stadje Buren. Gedurende 35 jaar is de business school uitgegroeid tot een prominente onderwijsinstelling met wereldwijd meerdere locaties en partners, waaronder in Europa, Azië, Afrika en Zuid-Amerika. Jaarlijks verwelkomt BSN gemiddeld 450 internationale studenten die zich na hun studie aansluiten bij het wereldwijde netwerk van ruim 10.000 alumni. BSN heeft één ultiem doel: managers, professionals en bedrijven helpen uitblinken in hun werk via geaccrediteerde programma’s. Niet alleen profiteren de deelnemers hiervan, maar ook hun werknemers, collega’s, organisaties en klanten ontwikkelen zich met hen mee. BSN is trots op zichzelf als een down-to-earth business school, waar HBO en WO-opgeleide professionals en managers Action Learning gebruiken om directe problemen binnen hun organisatie aan te pakken. Er zijn al duizenden vraagstukken opgelost en het zet zich voort!

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

8 + 2 =