Terug naar actueel
Artikelen

Feest: Business School Netherlands bestaat 35 jaar!

In artikelen door Business School Nederland

Een feestelijke noot vandaag, vrijdag 1 september, bereiken we een belangrijke mijlpaal; wij bestaan 35 jaar als Business School Netherlands, in Nederland bekend als Business School Nederland! Dat mag gevierd worden. 🎉

Wereldwijd geaccrediteerde business school

De afgelopen 35 jaar hebben we met passie en vastberadenheid gewerkt aan het creëren van een plek waar professionele groei en organisatieontwikkeling samenkomen. Onze reis begon met een visie om een wereldwijd geaccrediteerde business school te worden. En niet zomaar één, maar een down-to-earth business school waar mensen over de hele wereld zich duurzaam ontwikkelen met als basis de praktische leermethode Action Learning; waar ze nu en later nog steeds de vruchten van plukken. En dat is gelukt!

Succesverhalen in duurzame ontwikkeling

Gedurende deze bijzondere reis hebben we talloze studenten, docenten, alumni, zakelijke partners en personeelsleden verwelkomd in onze BSN-familie. Ieder heeft bijgedragen, en nog steeds, aan succesverhalen. Onze geschiedenis is doordrenkt met prestaties die we samen hebben bereikt, van het laten floreren van individuen tot het ondersteunen van organisaties, industrieën en gemeenschappen in hun duurzame ontwikkeling en groei. We zijn dankbaar voor jou betrokkenheid, toewijding en passie voor leren.

The Next Step

We kijken met trots terug op onze gezamenlijke prestaties, let wel, we zijn ons ook bewust van de verantwoordelijkheid die voor ons ligt. De komende jaren blijven we ons inzetten voor innovatie en verbetering in ons onderwijs en onze diensten. We kijken vol energie naar de volgende fase van onze reis, waarbij we het komende studiejaar onze focus leggen op ‘The Next Step’ – het vormgeven van de toekomst van onderwijs en organisatieontwikkeling met extra aandacht voor thema’s als Sustainability, Business Data en AI, Governance and Boardroom.

We kunnen niet wachten om samen met jou de geweldige prestaties te vieren en de weg naar toekomstige groei en duurzame impact voort te zetten.

Dit doen we o.a. met ons jubileumevent ‘The Next Step’ op 1 december. Dus houd je mailbox in de gaten!

Business School Nederland

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Vul je gegevens in om onze maandelijkse nieuwsbrief met nieuws, blogartikelen en publicaties te ontvangen.

"*" geeft vereiste velden aan

7 − 7 =