Incompany

Ontwikkel met ons dé opleiding die naadloos aansluit bij de behoefte van jouw organisatie

Business School Nederland is een betrouwbare en ervaren partner voor incompany-programma’s. Wij bieden maatwerk trajecten, die een perfect passend antwoord bieden op uw specifieke opleidingsvraag.

Jarenlange ervaring
Wij bieden onze opleidingen ook incompany aan. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van programma’s voor managers en teamleiders in uiteenlopende branches, maakt Business School Nederland een opleidingspartner van formaat.

Tailor-made
Het opleidingstraject wordt in nauw overleg met jouw organisatie vastgesteld. Elementen uit bestaande programma’s worden naar jouw opleidingswensen aangepast. Deze kunnen worden aangevuld met bedrijfsspecifieke modules en/of met andere trainingsonderwerpen en managementgames.

Bij Business School Nederland staan kwaliteit en een persoonlijke benadering op de eerste plaats. Wij beschikken over een omvangrijk docentencorps. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van adviesbureaus, trainers en consultants. Daardoor zijn we in staat voor vrijwel elk denkbaar onderwerp een opleidingstraject voor managers en leidinggevenden te verzorgen.

Voorbeelden van incompany trajecten:

Mini MBA
Aangepaste Mini MBA, 8 avonden voor klanten van je eigen organisatie. Doel: netwerk versterken en nieuwe kennis aanreiken.
Dit traject hebben wij onlangs verzorgd voor Van Eck & Oosterink Communicatieregisseurs.
Lees het artikel: ‘Unieke samenwerking Communicatieregisseurs en Business School Nederland
Voorbeeld van het leaflet Van Eck & Oosterink Communicatieregisseurs.

Fit for the Future
12-daags programma voor managers en management teams. Doel is om strategisch denken en handelen volledig in te bedden in de organisatie.
Lees meer over het Fit for the Future incompany programma

Scrum-Agile
De Scrum-Agile training is voor projectmedewerkers en -managers en duurt drie dagen. Doel: Scrum Master worden door projecten op een zeer effectieve en efficiënte manier te managen.
Lees meer over de training Scrum-Agile

Situationeel Leidingeven (Managementvaardigheden)
Situationeel Leidinggeven is een 2-daagse programma voor beginnende leidinggevenden. Doel: je leidinggevende stijl leren aan te passen aan datgene wat een medewerker juist nodig heeft bij een bepaalde taak. Aan de orde komen ook instrueren, delegeren, motiveren en feedback geven.
Lees hier meer over de training Situationeel Leidinggeven

Action Learning Foundation Course
De Action Learning Foundation Course is een 2-daagse training voor managers en coaches. Doel: basisgedachte en basistechnieken je eigen maken om bedrijfsvraagstukken en -problemen efficiënt en effectief op te lossen.
Lees meer over de Action Learning Foundation Course

SmartReading
SmartReading voor management teams, 3 dagen. Doel: snel en effectief leren lezen en aanzet geven tot acceptatie van nieuwe koers door literatuur over die koers te lezen en te bediscussiëren.
Lees meer over de training SmartReading

Executive Management Programma
Het Executive Management Programma duurt 15 dagen en is bedoeld voor managers en leidinggevenden. Doel is om een bedrijfskundige basis te leggen en tools om leiderschap en leiderschap van verandering goed vorm te geven.
Neem voor meer informatie over dit programma contact op met Marcel van der Ham, mham@bsn.eu
Lees meer over de Masterclass Leiderschap van Verandering

Operational Mangement voor Site Managers Falck Fire Academy
Eén van de hoofdvakken van onze MBA is Operations Management. Voor dit vak ontwikkelde Business School Nederland een Masterclass op maat voor Falck Fire Academy.
Lees het artikel: Masterclass Operational Management voor Site Managers wegens succes geprolongeerd

Opleiding op maat voor Facilicom
Voor Facilicom ontwikkelde Business School Nederland een programma dat was opgebouwd uit verschillende hoofdvakken uit onze MBA. Het programma werd gevolgd door verschillende managers, waarvan een aantal van hen na afronding met deelvrijstellingen is gestart met het volledige MBA programma.
Lees meer over de Executive MBA

Heb je een specifieke opleidingsvraag en wil je weten wat Business School Nederland voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen jou graag verder bij het ontwikkelen van een opleiding op maat.

Contactgegevens

Sandra Blankenstein
0344-579046
sblankenstein@bsn.eu

Deze organisaties gingen u voor:

Van Eck & Oosterink CommunicatieregisseursGenmabNationale NederlandenASR verzekeringenGemeente TielKPNFalck Fire AcademyUWVINGBelastingdienstCanonFacilicomGemeente RotterdamDe TelegraafRDW

Ben je op zoek naar een opleiding op maat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Share This