Incompany

Business School Nederland is een betrouwbare en ervaren partner voor incompany-programma’s. Wij bieden maatwerk trajecten, die een perfect passend antwoord bieden op uw specifieke opleidingsvraag.
Jarenlange ervaring
Wij bieden onze opleidingen ook incompany aan. Onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen van programma’s voor managers en teamleiders in uiteenlopende branches, maakt Business School Nederland een opleidingspartner van formaat.

Tailor-made
Het opleidingstraject wordt in nauw overleg met uw organisatie vastgesteld. Elementen uit bestaande programma’s worden naar uw opleidingswensen aangepast. Deze kunnen worden aangevuld met bedrijfsspecifieke modules en/of met andere trainingsonderwerpen en managementgames.

Bij Business School Nederland staan kwaliteit en een persoonlijke benadering op de eerste plaats. Wij beschikken over een omvangrijk docentencorps. Daarnaast hebben wij een uitgebreid netwerk van adviesbureaus, trainers en consultants. Daardoor zijn we in staat voor vrijwel elk denkbaar onderwerp een opleidingstraject voor managers en leidinggevenden te verzorgen.

Deelnemers aan incompany trajecten schrijven regelmatig over hun ervaringen in onze nieuwsbrief ‘BSN Update’:

Ruud op den Brouw – Content
“Content met Incompany”

Mark de Loos – OPG Mediq
“OPG en Mediq Apotheken in ontwikkeling!”

Neem contact op met:

Sandra Blankenstein
sblankenstein@bsn.eu
0344-579046

Deze organisaties gingen u voor:

ING – Belastingdienst – Canon – OPG – Facilicom – Gemeente Rotterdam – De Telegraaf – RDW – Content

 

Contactformulier

Ben je op zoek naar een opleiding op maat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Share This