Zoeken
Persoonlijk
Geaccrediteerd
Hoge ROI
Action Learning
Sterk netwerk
Internationaal
Terug naar opleidingen

Traject

Incompany

Wij zijn er voor iedereen die het verschil wil maken. Dus ook voor bedrijven! Veranderen doen we samen; niet van bovenaf, maar aan tafel met elkaar. Samen met jou gaan we de uitdagingen van vandaag en morgen duurzaam aanpakken. 

Daarom Incompany

Duurzaam leren ontwikkelen met maximale impact

Duurzaam ontwikkelen met een blijvend effect in de totale organisatie. Dat is de insteek van onze incompany trajecten. Al jouw teams, zowel managers, leidinggevenden als experts zijn voor jouw organisatie de belangrijkste schakel om veranderingen in gang te zetten.

We selecteren hierbij de juiste methodiek, kennis én vaardigheden, zodat jouw organisatie zich duurzaam leert ontwikkelen en zo het verschil maakt. Dit doen we met ons incompany team bestaande uit experts, zoals consultants en onze alumni op diverse posities binnen het bedrijfsleven, docenten en coaches.

Sem de Vries | Manager Business Development & Relations bij Business School Nederland

Persoonlijk advies

Ben jij verantwoordelijk voor het onderzoeken van de uitdagingen in jouw organisatie en wil je meer verdieping over hoe je dit kunt doen? Of ben je verantwoordelijk voor het floreren van je team door je mensen met bedrijfskundige en leiderschapsvaardigheden uit te rusten, om zo de organisatie toekomstbestendig verder te helpen?

Neem dan contact op met Sem de Vries, Commercial Leader Business Development, via 0344-579044 of sdevries@bsn.eu.

Terug naar boven